Hoe kan ik Problemen met een Pioneer DVD-ROM 116 Device Driver?

Hoe kan ik Problemen met een Pioneer DVD-ROM 116 Device Driver?


Een Pioneer DVD-ROM-116-station is een interne drive ingebouwd in computers. Als u merkt dat uw dvd-station niet herkent schijven, het afspelen van schijven of het branden van schijven, is er waarschijnlijk iets mis met de chauffeur. De bestuurder is een software-bestand, dat zorgt ervoor dat de dvd-drive te kunnen functioneren. Zonder dat de bestuurder, de fysieke hardware is nutteloos. Gelukkig kunt u op twee manieren een Pioneer DVD-ROM 116 stuurprogramma oplossen proberen.

instructies

Installeer de Driver

1 Klik met de rechtermuisknop op "Computer" of "Mijn Computer" en kies "Eigenschappen" in het menu. Dit zal een nieuw venster openen.

2 Selecteer "Device Manager" uit de lijst.

3 Klik op "DVD / CD-ROM drives" op de lijst om de opties uit te breiden.

4 Klik met de rechtermuisknop op "Pioneer DVD-ROM 116" en kies "Uninstall" uit de lijst. Wacht tot de driver te verwijderen. Start je computer opnieuw op.

5 Plaats de Pioneer DVD-ROM 116 software schijf in de computer. Als u niet de schijf hebben, download dan de Pioneer DVD-ROM 116 driver van een website van derden (zie bronnen).

6 Dubbelklik op het bestand om het te installeren op uw computer.

Werk de Driver

7 Klik met de rechtermuisknop op "Computer" of "Mijn Computer" en kies "Eigenschappen" in het menu. Dit zal een nieuw venster openen.

8 Selecteer "Device Manager" uit de lijst. Klik op "DVD / CD-ROM drives" op de lijst om de opties uit te breiden.

9 Klik met de rechtermuisknop op "Pioneer DVD-ROM 116" en selecteer "Update Driver Software" uit de lijst. Klik op "Zoek automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's." Wacht tot de computer op te sporen en te downloaden eventuele updates.

Hints

  • Zorg ervoor dat de schijf schoon of probeer verschillende schijven om te zien of het probleem is iets anders dan de bestuurder.
  • Luister naar vreemde geluiden uit het schijfstation. Deze kunnen een lichamelijk probleem, niet een driver probleem aan te geven.