Hoe u uw profiel op Facebook Versier

Hoe u uw profiel op Facebook Versier


Veel sociale netwerksites zoals MySpace, kunt u uw profiel met muziek, video's, foto's en decoratieve achtergronden aanpassen. Facebook-profielen zijn niet ingesteld om direct te bestellen op deze manier; foto's zijn beperkt en je kunt niet de kleuren van de basis-Facebook-pagina te veranderen, veranderen je achtergrond of voeg muziek. U kunt dit omzeilen door het selecteren van een opvallend profiel foto en het gebruik van tekst generatoren of ASCII-art. U kunt ook Facebook-toepassingen ontworpen om knop graphics en andere versieringen toe te voegen aan je profiel pagina te installeren.

instructies

Het toevoegen van een profiel Photo

1 Log in op Facebook en ga naar je profiel pagina.

2 Klik op je huidige profielfoto aan je profiel Picture menu op te roepen het bewerken.

3 Upload een foto van uw computer of ga naar uw Facebook-album om een ​​foto te selecteren. Dit zal je nieuwe profielfoto geworden.

text Art

4 Log in op je Facebook-account en klik op de "mijn profiel bewerken" verbinding dichtbij de linksboven, naast uw profielfoto.

5 Open een apart tabblad of venster in uw browser. Navigeer naar een bibliotheek van ASCII-kunst - beelden gemaakt van het toetsenbord karakters, ook wel bekend als tekst kunst. Een voorbeeld is Fsymbols 'Text Art pagina (fsymbols.com/text-art).

6 Selecteer het kunstwerk dat u wilt gebruiken door met de linkermuisknop te klikken in de buurt van de bovenkant en het bewegen van de muis naar de bodem, terwijl de linker knop ingedrukt houdt. Het beeld moet worden benadrukt. Beweeg de cursor ergens in de afbeelding, klik met de rechtermuisknop en selecteer Kopiëren in het menu Bewerken of druk op "Ctrl-C."

7 Ga terug naar je profielpagina. Plak de tekst kunst in een van de tekstvelden met de rechtermuisknop op het menu Bewerken of door op "Ctrl-V." Sla uw profiel.

Fancy Tekst en symbolen

8 Log in op Facebook. Klik op "mijn profiel bewerken" link.

9 Open een apart tabblad of venster in uw browser. Navigeer naar een tekst generator zoals Weirdmaker (sherv.net/weirdmaker.html), waar je raar symbool tekst geeft; of Tarty (fsymbols.com/generators/tarty), die tekst omzet in symbool blokken om grote letters te maken.

10 Vul uw gewenste tekst in het invoerveld. Kopieer de output tekst uit de output velden.

11 Ga terug naar Facebook. Plak de nieuwe tekst in een van de tekstvelden met de rechtermuisknop op het menu Bewerken of "Ctrl-V." Sla uw profiel.

toepassingen

12 Log in op Facebook. Ga naar een app voor het versieren van uw profiel zoals "Pieces of Flair."

13 Installeer de applicatie op Facebook. Besteed aandacht aan de instellingen die de app vereist; Sommige toepassingen wilt toegang tot delen van uw Facebook-profiel dat u wilt privé te houden.

14 Voeg badges, knoppen of decoraties op basis van specifieke instructies van de toepassing.

Hints

  • U kunt ook buitensporige symbool tekst in uw notities en Facebook status updates te gebruiken. Verwarren je vrienden door het plaatsen van ondersteboven.
  • Wees voorzichtig bij het installeren van Facebook-toepassingen - malafide apps kunnen uw account te kapen of de beveiliging van uw computer in gevaar brengen.