Hoe maak je een PowerPoint-presentatie voor een Kiosk creëren

Verhoog uw kiosk verkoop vermogen met een opvallende PowerPoint-presentatie. Of u nu de verkoop van een product of dienst, een PowerPoint-dia show is een geprefereerde marketing tool. Het lokt klanten door te wekken hun belangstelling en overtuigt hen om te kopen op impuls. Volg deze richtlijnen om een ​​PowerPoint-presentatie voor uw kiosk die een winnende sales prestaties biedt creëren.

instructies

1 Elimineer technische jargon en schrijf afkortingen en acroniemen. Vergeet niet dat het publiek en niet een groep van goed opgeleide professionals zijn het bekijken van de presentatie.

2 Gebruik zichzelf verklarende tekst. Stel je voor het publiek heeft geen achtergrond informatie over het product of de dienst. Vereenvoudig conclusies en veronderstellingen. Verduidelijking van de banden tussen de vakken.

3 Denk aan de snelheid van de computer aansluitingen van de kiosk. Als het niet snel, verkleinen de presentatie. Doe dit door de toegang tot de "Comprimeren Pictures" optie op de belangrijkste instrumenten PowerPoint menu.

4 Maak de presentatie automatisch worden uitgevoerd in een winkelcentrum voor kijkers die niet comfortabel kan zijn met behulp van een toetsenbord van de computer. Op een beurs congres met een kleiner publiek meer gewend aan het gebruik van presentatiesoftware, een meer interactief programma. Volg de aanwijzingen op "Slide Show" optie PowerPoint op de belangrijkste file menu.

5 Alternate dia's tussen tekst en afbeeldingen. Gebruik "Arial" als een makkelijk leesbaar lettertype. Verhoging van de lettergrootte zodat de kijkers enkele meters afstand niet inspannen om het te lezen. Elimineer moeilijk cursief lezen.

6 Plaats afbeeldingen die niet uit de buurt van het product of de dienst niet leiden de aandacht van de kijkers. Houd het kleurenschema van de dia's en foto's eenvoudig en harmonieus om te voorkomen dat de aandacht te richten op de grafische alleen.

7 Doe een proef uitgevoerd op een willekeurige groep van niet-sales professionals. Vraag de groep om de presentatie te bekijken en schrijf iets niet duidelijk is of vrijstaand. Met deze feedback om de presentatie dienovereenkomstig te herzien.