Scannen Small Pictures

Scannen Small Pictures


Het scannen van een kwalitatief zeer goede foto neemt wat gedachte, vooral als je wilt een kleine afbeelding te scannen en maken het groter. Het maken van een foto groter kan de kwaliteit van de foto af te breken als je het scannen met een lage resolutie, wat resulteert in een gebroken beeld bij grotere maten, een beeld dat kleurdiepte of een vertekend beeld ontbreekt. Met behulp van de resolutie-instelling op een scanner in combinatie met afbeelding schalen in een foto-editor kun je vergroten kleine afbeeldingen met behoud van de integriteit van de foto.

instructies

1 Stel uw scanner instellingen bij 300 pixels per inch tot een foto op normale grootte te scannen. Gebruik de ppi instelling als de basis voor het scannen van foto's groter dan de originele grootte. Druk op de knop scan-instellingen op uw scanner of in uw software voor het scannen om deze waarde te selecteren.

2 Stel je scaninstellingen tot tweemaal de waarde ppi om een ​​beeld te verdubbelen. Dit is de vuistregel die u kunt gebruiken om ppi instellingen bepalen voor het scannen van kleine afbeeldingen om te vergroten. Als u een 2,5-by-2,5-inch afbeelding die u wilt eindigen als 5 bij 5 inches hebben, verdubbel je ppi waarde van 300 ppi tot 600 ppi. Om de grootte hetzelfde beeld anderhalf keer zo groot, gebruik maken van een scan instelling van 450 ppi. Hoe meer pixels er per inch, hoe duidelijker je beeld wordt. Te weinig pixels zal uw imago dun en slordig. Aangezien een toename van ppi neemt de grootte van uw bestand, niet ingesteld ppi hoger dan je nodig hebt om voor uw imago.

3 Open elke gescande afbeeldingen die niet op de juiste waarden werden gescand in een grafisch programma voor het bewerken en ga naar het "Beeld" of het menu 'Extra'. Klik op de optie 'Scale Image "en stel uw ppi waarden en de hoogte en breedte waarden in het beeld schaal dialoogvenster. Stel de waarde ppi zoals beschreven in stap 2, verdubbeling ppi waarde voor elke verdubbeling van beeldformaat. Bijvoorbeeld, ingesteld ppi tot 600 als u een afbeelding in omvang verdubbelen en de kwaliteit van een 300-ppi scan te behouden. Zodra u ppi hebt ingesteld, klikt u op de pijl naast de hoogte en de waarde van zijn huidige omvang te verhogen tot het verdubbeld gewenste grootte. De breedte wordt automatisch aangepast. Als dit niet gebeurt, controleer dan de optie "Maintain Aspect Ratio", zodat de hoogte en breedte bij elkaar passen. Het veranderen van de hoogte of breedte van een afbeelding, zonder de andere op dezelfde verhouding kan het beeld vervormen. "Maintain Aspect Ratio 'lost dit.