Hoe te converteren Cassette naar PC

Cassettebandjes kunnen niet worden afgespeeld op computers of mobiele apparaten en daarom krijgt in het linker in laden en schoenendozen. Het omzetten van een cassette naar een PC zal u laten luisteren naar die cassettes weer wanneer u maar wilt. De conversie proces vereist het gebruik van een cassettespeler, maar de audio omzetten van software kan zonder kosten worden verkregen. Omzetten van een cassette in een digitaal bestand op de PC inhoud van de cassette geschikt voor digitale apparaten.

instructies

1 Download en installeer de Windows-versie van een audio omzetten van software, zoals het gratis Audacity-programma (zie link in Resources). Herstart de computer.

2 Zet de cassettespeler naast de computer en steek de stekker in het stopcontact. Plaats een cassette en terugspoelen van de tape naar het begin.

3 Bevestig de rode en witte RCA-stekkers van de RCA-naar-mini-jack audio kabel aan op de rode en witte RCA line-uitgangen op de cassettespeler. Bevestig de mini-jack van de audiokabel aan op de line-ingang mini-jack-aansluiting op de PC.

4 Voer de audio omzetten van software. Selecteer "line-ingang" van de drop-down menu onder de tab "Bron". Druk op de "Record" knop en druk op de knop "Pauze".

5 Druk op de "Play" knop op de cassettespeler. Druk op de "pauze" knop op de audio omzetten van software om te beginnen met het omzetten van de cassette naar de PC. Druk op de "pauze" knop weer als zijde een van de cassette is afgespeeld.

6 Werp de cassette-lade en verwijder de tape. Draai de cassette voorbij is, zet het terug in de cassette lade met zijde twee naar buiten gericht en druk op de knop "Play". Druk op de knop "Pauze" op de audio omzetten van software om door te gaan het opnemen van de cassette naar de PC. Druk op de "Stop" knop wanneer kant twee van de cassette klaar is met spelen.

7 Werp de cassette-lade en verwijder de cassette. Schakel de cassettespeler. Verwijder de RCA-naar-mini-jack audio kabel van de cassette-speler en van de computer. Zet de cassette en cassettespeler weg.

8 Klik op de knop "Opslaan" op de audio omzetten van software. Noem het digitale bestand dat werd gemaakt van de cassette in de open kolom in het venster dat verschijnt. Klik op de knop "Opslaan" om het venster te sluiten en sla het digitale bestand op de harde schijf van de pc. Sluit het audio omzetten van software nadat het bestand is opgeslagen.

Hints

  • Schakel alle mobiele telefoons of andere elektronische apparaten die kunnen interfereren met de audio-signaal als het wordt overgedragen van de cassettespeler aan op de PC.
  • Draai niet op het digitale geluidsisolatie knop op de cassettespeler of de band niet digitaal geluid onderdrukking wordt gebruikt.