Hoe maak uw eigen Gaff kaarten op een PC

Hoe maak uw eigen Gaff kaarten op een PC


Gaff cards helpen tovenaars te creëren illusies als ze kaarttrucs uitvoeren. De kaarten toe te voegen flexibiliteit om magische handelingen, en ze hebben een hoofdbestanddeel van arsenalen tovenaars 'te worden. De speelkaarten kan duur worden wanneer gekocht bij speciaalzaken. U kunt uw eigen gaffel kaarten maken thuis met behulp van uw computer en een traditionele set van speelkaarten. Goed gedaan, zal uw creaties helpen u indruk op uw toehoorders met verbazingwekkende kaarttrucs dat hun geest zal Boggle.

instructies

1 Scan de speelkaart op uw computer. Open de kaart in een fotobewerkingsprogramma om het beeld te veranderen op de kaart. U moet beslissen wat voor soort bewerking die u wilt doen om de kaart op voorhand omdat bepaalde kaarttrucs specifieke bewerkingen nodig zijn. Onderzoek wat voor soort kaart truc die u wilt uitvoeren om tijd te besparen en maken van hoge kwaliteit gaff-kaarten.

2 Markeer een hoek van een gewone vel printerpapier met een potlood. Maak een teken dat zichtbaar zal zijn. U bent het markeren van de printer vel om te weten welke manier om het papier in de printer als u de kaart aan de papieren rompslomp. Print de bewerkte afbeelding op het printerpapier.

3 Gebruik een potlood gum aan de inkt van de speelkaart te verwijderen. U moet de speelkaart wrijft krachtig tot je de inkt aanzienlijk vervagen. Borstel uit de wisser schaafsel van de kaart. Zodra u de inkt van de speelkaart te verwijderen met een gum, kunt u nu afdrukken van uw gaffel ontwerp op de kaart van uw computer.

4 Tape de kaart aan het papier met de gewiste zijde naar u toe. Tape aan het gebied waar je het het bewerkte kaart gedrukt. Zorg ervoor dat u het papier in de printer op dezelfde manier als voorheen, met behulp van de gemarkeerde hoek als uw gids.

5 Print imago van de gaffel. Wijzig uw printerinstellingen af ​​te drukken met de beste kwaliteit. Laat de inkt drogen voordat u de kaart aanraakt.