Hoe om AVI-bestanden branden op DVD op een Mac

Hoe om AVI-bestanden branden op DVD op een Mac


Het AVI-bestand dat wordt gebruikt door veel opname-apparaten gebruikt minder compressie dan andere formaten. De hoge-kwaliteit audio en het geluid van AVI-bestanden betekent dat ze zijn zeer geschikt voor branden op een DVD. Mac-gebruikers niet nodig om extra software om AVI-bestanden branden op een dvd te downloaden. Het programma iDVD, een dvd-creatie toepassing opgenomen als onderdeel van Mac OS X, stelt gebruikers in staat om een ‚Äč‚Äčenkele AVI-bestand of meerdere AVI-bestanden branden op een DVD.

instructies

1 Open iDVD uit de map "Applications".

2 Druk op de "Magic iDVD" knop in de galerie venster.

3 Voer een naam voor de dvd aan de bovenkant van het venster en selecteer een thema voor het DVD menu.

4 Voeg een enkele AVI-bestand of meerdere AVI-bestanden naar het gebied van het scherm dat leest "Hier Drop Movies." U kunt bestanden slepen vanuit alle delen van de computer naar de drop zone of gebruik de tab 'Films' in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot de map 'Movies'.

5 Druk op de "Preview" knop in de linker benedenhoek van het scherm om de DVD weer te geven als het ooit zal verschijnen verbrand.

6 Plaats een lege dvd in het optische station van uw Mac. Druk op de knop "Burn" in de rechterbenedenhoek van het scherm om je AVI-bestanden branden op de DVD.