Hoe om mensen met dezelfde interesses op Facebook zoeken

Als je ooit moe van dezelfde oude saaie Facebook-vrienden, de site is samen te werken met mensen die veel van de belangen u in te delen. Bij sommige gericht zoeken, kunt u deze mensen te vinden, misschien zelfs het maken van nieuwe vrienden in het proces. Met hashtags, grafiek zoeken, pagina's en groepen tot uw beschikking, kunt u binnenkort vervangen uw vrienden met meer interessante degenen.

De Almachtige Hashtag

Terwijl de hashtag haar start op Twitter kan hebben gekregen, heeft de trend gemigreerd naar Facebook. Nu kunt u Facebook de zoekbalk gebruiken om te zoeken naar berichten met een bepaalde hashtag. Wanneer u een hashtag te gebruiken in een bericht dat je in het openbaar hebt gedeeld, wordt het toegevoegd aan de lijst van de voor dat hashtag zoekresultaten. U kunt ook klikken op een hashtags zie je direct naar een pagina met berichten met behulp van dat hashtag. Gebruik dit om mensen met dezelfde interesses vinden door te zoeken iets als, "#XBOXONE."

Grafiek Zoek Gold

Facebook's grafiek zoekopdracht breidt op de klassieke zoekfunctie van de site door het verstrekken van resultaten op basis van interesses, muziek, films of bezienswaardigheden. Met behulp van grafiek zoeken, kunt u een locatie modifier met een zoektocht te specificeren. Bijvoorbeeld, om mensen die dicht bij je met gelijkaardige muzikale smaak, je zou invoeren, vinden "Mensen die naar Justin Bieber luisteren en wonen in de buurt." Met ingang van juli 2014, Graph Search is nog in beta-testen, en u moet zich aanmelden om het (link in Resources) te gebruiken. Op dit moment is het alleen beschikbaar voor Engels sprekende Facebook-gebruikers.

Leeftijd van de pagina

Facebook-pagina's zijn net als profielen, maar voor beroemdheden, muzikanten, films, interesses, of iets anders dat is niet een normale, niet-beroemde persoon. Een goede pagina biedt niet alleen stabiel inhoud over het onderwerp, maar dient ook als een community voor gelijkgestemde individuen te verzamelen en te bespreken. Bijvoorbeeld, als je de enige persoon die je kent die waakt Doctor Who, smaak een paar Doctor Who fan pagina's die u laat kennismaken met andere fans die reageren op berichten van de pagina.

De Groep Troop

Groepen zijn Facebook's versie van een forum. Een groep wordt geleid door een persoon of een groep van beheerders, maar iedereen kan posten in hen. Ze zijn meestal gecentreerd rond een specifiek onderwerp, of het nu een locatie, tv-programma of subcultuur. Als tatoeages zijn uw ding, het vinden van een tattoo groep om mee te doen zorgt ervoor dat je altijd mensen die deze interesse delen om te praten. Wanneer pagina's dienen als meer een viering van het onderwerp, groepen zijn een gemeenschap rond het.