Hoe de Fan verwijderen op een IBM R31 Computer

Hoe de Fan verwijderen op een IBM R31 Computer


Computer onderdelen vaak beschadigd geraakt of nodig repareren. Je moet het deel verwijderen om het te vervangen of stuur het terug naar de fabrikant voor vervanging. In een IBM ThinkPad R31 laptop computer, om de ventilator moet je de volledige koeleenheid verwijderen vervangen. Je hebt alleen een schroevendraaier om de taak te voltooien.

instructies

1 Schakel de computer uit, koppel de adapter en verwijder de batterij. Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de drie schroeven waarmee het toetsenbord aan de onderkant van de laptop verwijderen. Draai de computer om en til het toetsenbord. Zoek de kabel van het toetsenbord. Koppel de kabel los van het moederbord om het toetsenbord te verwijderen.

2 Verwijder de overige bouten 12 aan de onderkant van de computer. Draai de computer weer om. Koppel de touchpad los van het moederbord. Scheid de polssteun uit de laptop basis. Verwijder de polssteun.

3 Gebruik de Phillips schroevendraaier om de schroeven van de koelventilator assemblage te verwijderen. Trace de koelventilator kabel terug naar de haven. Koppel de kabel los van het moederbord. Verwijder de koelventilator assemblage door te trekken tot aan de linkerkant. Vind de Thermal assemblage onderdeelnummer afgedrukt op de koelventilator assemblage label. Gebruik het artikelnummer om een ​​nieuwe koelventilator assemblage te kopen voor de IBM R31 computer.