Hoe kan ik een fax sollicitatiebrief in Microsoft Word Maak

Het creëren van een fax sollicitatiebrief met behulp van Microsoft Word is een kleine extra stap die u kunt nemen om u te helpen professioneel uitzien. Lees verder om te leren hoe je een fax begeleidende brief in Microsoft Word te maken.

instructies

1 Bepaal de intentie en het publiek van uw fax. Dit zal u helpen beslissen over een sjabloon te gebruiken voor uw fax sollicitatiebrief.

2 Open Microsoft Word. U kunt deze vinden op de PC door te klikken op "Start" aan de onderkant van het scherm en te klikken op "Alle programma's." Op een Mac te kijken in de map van uw harde schijf "Applications". Kijk voor Microsoft Office Word of Microsoft Office.

3 Klik op "Microsoft Office Word Help," onder het tabblad 'Help' aan de bovenkant van het scherm in Microsoft Word. Een zoekmachine zal verschijnen aan de rechterkant van het scherm.

4 Typ "Creëer een fax begeleidende brief" in de zoekmachine. Klik op de groene pijl aan de rechterkant van de tekst. Een overzicht van de resultaten zal verschijnen.

5 Blader door de resultaten. Klik op een paar van de resultaten om een ​​kijkje bij elk van de templates te nemen.

6 Beslis welke sjabloon u wilt gebruiken en klik op de knop "Download" aan de onderkant van de template preview-venster.

7 Vul het sjabloon, geen woorden te vervangen of noodzakelijke opmaak op uw fax sollicitatiebrief aan te passen.

Hints

  • Zal uw fax in kleur? Houd dat in gedachten bij de beslissing op het voorblad.
  • Zorg ervoor dat u delen van de template hebben vervangen zoals "Naam van de ontvanger" of "ontvanger bedrijf" met de juiste informatie die betrekking heeft op uw fax.