Hoe kan ik Process Documentation Test

Hoe kan ik Process Documentation Test


Om eventuele software of implementatie van het systeem goed te testen, moet u eerst een testproces. Test procesdocumentatie is de taak van detaillering precies wat, wanneer en hoe de software zal worden getest. Testen garandeert niet alleen dat het systeem goed werkt, maar ook dat het systeem voldoet aan alle zakelijke behoeften dat het werd geschetst aan te pakken. Een zorgvuldige en gedetailleerde testproces document de Test- en alle resultaten van het testproces documenteren.

instructies

1 Opzetten van een test team bestaat uit software-ontwikkelaars en particulieren die een typische gebruiker van de software kan vertegenwoordigen. Zakelijke gebruikers zullen de functie van de software te testen terwijl de ontwikkelaars de code en de verwerking van het systeem te testen.

2 Te bepalen en te documenteren het testproces doelstellingen. Schetsen enige en alle scenario's en het systeem functies die het testproces moet aanpakken. Inclusief de gebruiker functionaliteit en technische functionaliteit. Overweeg ook alle manieren waarop de software van het systeem voor de uitwisseling van gegevens met andere programma's.

3 Schrijf een testplan. Stuur alle taken die het testteam zal uitvoeren. Inclusief alle gegevens die nodig zullen zijn voor de test. Wees grondig en gedetailleerd. Bij de aanvang van het procesverloop en maak testscenario's die een logische stroom gegevensverlies.

4 Stel dat elke tester houdt gedetailleerde verslagen van de resultaten van het testproces. Het documenteren van de test proces zal meer inzicht in de gaten en problemen met de software. Zorg voor een standaard document, waar testers aantekeningen zal maken over de functionaliteit van de software en problemen te identificeren.

5 Bepaal een tijdslijn voor het testproces. Wijs individuen om elk gedeelte van de tests uit te voeren en een deadline voor elk testonderdeel of proces toe te wijzen. Voer de test.

6 Vat de testresultaten in een formeel document. Bevatten gedetailleerde resultaten en een analyse van de algemene functionaliteit van de software. Raadpleeg de documentatie met belangrijke beslissers om te bepalen of de software klaar is voor release.

Hints

  • Voordat u begint met het schrijven van uw testscripts, bekijk het oorspronkelijke ontwerp documenten die werden gebruikt om de software of systeem te creĆ«ren. Gebruik van deze documenten om te helpen frame van het testplan.