Hoe te Downgrade Zune tot 2,5

De Zune is een MP3-speler die door Microsoft om de iPod rivaal. Terwijl de iPod wordt nog steeds gebruikt door veel meer consumenten, is er een speciale groep mensen die vasthouden door Microsoft en de Zune. Toen Zune-software werd opgewaardeerd 2,5-3,0, sommige gebruikers waren niet tevreden met de veranderingen. Er zijn manieren om uw software en firmware downgraden, maar deze veranderingen zijn niet door Microsoft goedgekeurd en na verloop van tijd kan het steeds moeilijker om de versie 2.5 software om deze downgrade mogelijk te maken te vinden.

instructies

1 Laad je Zune batterij vol. Back-up van uw mediabestanden in een apart bestand op uw computer. Liedjes die je hebt gekocht van de Zune Marketplace kan worden verloren tijdens deze downgrade.

2 Verwijder de software van Zune 3.0 van uw computer en start uw computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd dit te doen.

3 Gebruik Windows Verkenner om een ​​bezoek aan de map C: \ Windows \ Inf. Klik op \ "Mening \" en \ "Details. \" Klik met de rechtermuisknop in de map en verander de Pictogrammen schikken Door op \ "Modified / Gewijzigd op. \"

4 Verwijder de bestanden met de naam \ "oemxx.info \" (elke x zal een uniek nummer), die op 3 september 2008, 12:29 werden gecreëerd. De afmetingen van deze bestanden zullen 11.3 KB en 8,69 KB zijn. Wilt u een back-up van uw proces, hernoemen deze bestanden en kopieer ze naar een andere map.

5 Download en installeer Zune 2.5 software (zie bronnen). Start de software. Wanneer het u vraagt ​​of u de meest recente update te installeren kiest u \ "Nee \"

6 Reset uw Zune door te oordelen \ "Up \" (op de directional pad) en \ "Back. \" Als het is het opnieuw opstarten, houdt u \ "Back, \" \ "Play / Pause \" en het Centrum directional pad te drukken. Dit zal de Zune 3.0 firmware te verwijderen.

7 Sluit uw Zune op uw computer wanneer deze wordt u gevraagd om dit te doen. Uw software zal de term "Device Recovery Mode," laten zien en het zal u vragen om de Zune 2.5 firmware te installeren op uw Zune.

Hints

  • Op stap 6, om de firmware op een Zune 30 GB te verwijderen, houdt u \ "Back, \" \ "Center \" en \ "Rechts \" in plaats van \ "Play / Pause. \"