How To Fix Vista

Windows-besturingssystemen worden geleverd met een systeem update-programma bekend als "Windows Update". (Het kan ook worden bekend als "Vista Update" in Windows Vista computers.) Dit programma kan worden ingesteld om automatisch te downloaden en installeren van updates op uw computer. Frequente bijwerking is een van de beste manieren om een ​​veilige en gestroomlijnde computer te handhaven. Als je Vista nut niet goed werkt of niet starten, moet u opnieuw installeren of updaten van de software. Microsoft biedt gebruikers een gratis te downloaden Windows Update voor dergelijke gevallen.

instructies

1 Bezoek de Windows Update van Microsoft Ondersteuning webpagina (zie het hoofdstuk referenties).

2 Download de Windows Update installatiebestand. Als uw computer 64-bit, downloadt u het bestand in de sectie 'x64-versie ". Als uw computer 32-bit, downloadt u het bestand in de sectie 'x86-versie ". (Zie de paragraaf "Tips" van dit artikel voor instructies over hoe om te achterhalen of u een 32-bits of 64-bits systeem.) Sla het installatiebestand op een gunstige locatie op uw harde schijf.

3 Dubbelklik op het installatiebestand te (her) installeren van Windows (Vista) Update naar uw computer. Eenmaal voltooid, start uw nieuwe vaste Windows Vista-programma. Om dit te doen, klik op "Start", "Alle Programma's", "Windows Update".

Hints

  • Als u niet zeker of u een 32-bits of 64-bits Vista-systeem, klikt u op "Start", "Run", typ "msinfo32.exe" in het tekstveld en druk op "OK". Naast de "System Type" item in de lijst, let op de waarde. Als het een "x64-PC", is uw computer 64-bit. Als het een "x86-PC", is uw computer 32-bit.