Instellen Row Hoogte in Excel 2007

In een nieuwe spreadsheet-bestand, Microsoft Excel 2007 gebruikt grootte 15 als de standaard nummer voor rijhoogtes, gebaseerd op de grootte van het 11-punts Calibri lettertype. Als u de lettergrootte in uw spreadsheet te wijzigen, kunt u afgesneden van de top van de gegevens in de cellen. Om dit te compenseren, kunt u de rijhoogte te verhogen. U kunt een of alle rijen in het werkblad te wijzigen naar een nieuwe hoogte, of zelfs gebruik maken van verschillende hoogtes voor verschillende rijen, op basis van wat u in de cellen langs elke rij in te voeren.

instructies

1 Open het Excel-spreadsheet. Selecteer de rijen waarvoor u de rijhoogte in te stellen. Op een rij in de linkerkolom de gehele rij te selecteren. Houd "Ctrl" en klik op meer rijen om meerdere rijen te selecteren, of klik op de diagonale pijl in de linkerbovenhoek van de spreadsheet, boven de eerste rij, elke rij te selecteren.

2 Klik op het tabblad "Thuis" van het lint als deze nog niet is geselecteerd. Klik op "Format" uit de cellen sectie en selecteer "rijhoogte." Dit opent een dialoogvenster.

3 Typ een getal in het tekstvak en klik op "OK." Dit stelt de rijhoogte voor de geselecteerde cellen naar het nummer dat u hebt ingevoerd.