Hoe te Dual Boot Windows 7 op een Intel Imac

Hoe te Dual Boot Windows 7 op een Intel Imac


Windows 7 kan dual worden opgestart naast Mac OS X op Intel iMacs met behulp van een programma genaamd Boot Camp. Boot Camp zorgt voor een aparte partitie voor Windows 7, wat betekent dat de installaties van Windows 7 en Mac OS X zijn te onderscheiden. Ofwel besturingssysteem kan worden ingesteld als standaard gebruikt bij het opstarten, of gebruikers kunnen handmatig de startup besturingssysteem direct na het inschakelen van de iMac overschrijven. De Boot Camp-assistent, is opgenomen in Mac OS X op Intel iMacs, helpt gebruikers bij het creëren van een Windows-partitie en helpt bij de lancering van de Windows 7-installateur.

instructies

1 Open het Apple-menu, gelegen in de linkerbovenhoek van het Mac OS X-scherm, en selecteer "Software Update." Dit zorgt ervoor dat uw Intel iMac met Mac OS X 10.6 heeft de Boot Camp 3.1-update, de nieuwste versie van Mac OS X en de nieuwste firmware. "Software Update" geeft een melding wanneer downloads nodig zijn.

2 Open "Boot Camp Assistant" door te dubbelklikken "Macintosh HD" en vervolgens de map "Utilities". Dubbelklik op het pictogram "Boot Camp Assistant" om het hulpprogramma te starten. U moet ingelogd zijn als beheerder en hebben alle andere gebruikers uitgelogd.

3 Maak een Windows-partitie met behulp van de assistent. Gebruik de schuifbalk op het scherm om de grootte van uw Windows-partitie in te stellen. Microsoft merkt op dat Windows 7 vereist minimaal 20 GB harde schijf voor een 64-bit installatie en 16 GB voor een 32-bits installatie. Vergeet niet dat dit cijfer niet alle toepassingen die u kunt installeren bevat. Hierdoor kan de standaard 32 GB partitie geselecteerd Boot Camp niet genoeg ruimte voor gebruikers van plan om veel toepassingen installeren.

4 Schuif de Windows 7-installatie-dvd in uw Intel iMac als daarom wordt gevraagd. U moet een retail installatie-dvd voor Windows 7 hebben; OEM-schijven, zoals die voorzien als back-ups met de aankoop van een nieuwe computer, zijn niet compatibel met Boot Camp. Bij het invoegen van uw Windows 7-dvd, klikt u op "Start installatie."

5 Wacht tot de Windows 7 installer te laden na uw Intel iMac opnieuw opgestart.

6 Selecteer de bestemming station waarop Windows 7 wordt geïnstalleerd. In de "Waar wilt u Windows installeren? ' screen, selecteer "Disk 0 Partition 3 BOOTCAMP." Het selecteren van een andere partitie kan onbedoeld uw Mac OS X-installatie en alle bestanden die ermee verbonden zijn in stap 7 te verwijderen.

7 Klik op 'Drive (geavanceerd) "en klik op" formaat. " Als u op "OK" en vervolgens op "Next" om het formatteren te starten, wordt alle informatie op de Boot Camp-partitie verwijderen en de Windows 7-partitie wordt geformatteerd met behulp van de New Technology File System (NTFS).

8 Installeer Windows 7. Na het formatteren van de Boot Camp-partitie als NTFS, de Windows 7-installatie wordt automatisch gestart. Nadat Windows 7 is geïnstalleerd, de Intel iMac opnieuw opgestart opnieuw en laarzen in Windows.

9 Installeer de Boot Camp drivers. Zodra de iMac opnieuw opgestart in Windows 7, plaatst u de Mac OS X 10.6 installatie-dvd, die automatisch lanceert de Boot Camp-installatie van de driver software. Druk op "Next" en volg de instructies op het scherm. De iMac wordt opnieuw opgestart in Windows een laatste keer na het installeren van Boot Camp drivers.