Hoe maak je een Vastgelopen papier uit een HP Laser Printer

Laserprinters vertegenwoordigen de high-end van de grafische markt. Ze produceren hoogwaardige beelden en lopen stil en snel. Hun snelheid kan soms leiden tot frustrerende papierstoringen, maar het verhelpen van een papierstoring in een HP laserprinter is meestal een eenvoudige en gemakkelijke oplossing als je gewoon de volgende stappen.

instructies

1 Verwijder al het papier dat niet is vastgelopen. Verwijder de losse vellen papier uit de in- en uit papierladen om te voorkomen dat nog meer papier uit getrokken in de jam.

2 Open het deksel van uw HP laserprinter. Dit geeft u toegang tot de innerlijke machinerie van de printer en moet het vastgelopen papier onthullen geven. Als u geen vastgelopen papier ziet, kunt u een ander type storing te hebben.

3 Trek voorzichtig aan het vastgelopen papier. In veel gevallen zal het moeilijker maken.

4 Verplaats de rotors aan de binnenzijde van de printer door op de knipperende knop op het huis van de printer. Dit kan helpen om het vastgelopen papier los te maken.

5 Als de storing aanhoudt, trek uw HP laserprinter. Je zult in staat zijn om meer stevig op het papier met de stroom uitgeschakeld te trekken. Zorg ervoor dat het papier niet te scheuren.

6 Probeer opnieuw af te drukken. Vul de bakjes met papier en sluit uw printer weer in om de functionaliteit te testen.

Hints

  • Niet te hard trekken aan het vastgelopen papier of u kan schade veroorzaken aan een ander mechanisme in de printer veroorzaken.
  • Als het papier scheurt terwijl u het vastgelopen papier hebt clearing, nemen extra zorg om alle stukken en snippers uit de printer te verwijderen. Als stukken blijven, zullen zij uw printer te houden goed werkt.
  • Als veel stukjes papier zijn vastgelopen, moet u mogelijk een paar individuele bladen te verwijderen voordat ze allemaal naar buiten komen. Probeer te trekken uit het midden van de jam.
  • Gebruik altijd papier gewichten en types die zijn goedgekeurd voor uw printer. Laserprinters in het bijzonder gevoelig zijn voor de papiersoort, dus Raadpleeg de handleiding of de website van HP van de eigenaar om de papiersoorten die aanvaardbaar zijn te bevestigen.
  • Als het probleem met de printer geen papier is vastgelopen, kunt u overwegen een professionele reparatie persoon.