Hoe te verwijderen Domeinen bij volmacht

Domeinen bij volmacht is een prive-registratie service voor domeinnamen die wordt aangeboden door GoDaddy wanneer u koopt of verlengen van een domeinnaam. Private registratie kunt u uw contactgegevens, met inbegrip van naam en telefoonnummer te beschermen, van iedereen die zoekt om te zien wie de eigenaar is van uw domeinnaam. Wanneer u naar uw domein met GoDaddy vernieuwen, zult u niet de mogelijkheid worden geboden om deze service te verwijderen. Echter, kan je het op een andere manier verwijderd.

instructies

1 Log in op uw GoDaddy account en klik op "Renew" naar uw verlenging pagina te gaan. Aan de onderkant van deze pagina, zult u uw Domains by proxy gebruikersnaam, die alle getallen te zien. Schrijf dit op.

2 Bezoek de Domains by proxy website (zie bronnen) en klik op de "Inloggen" knop.

3 Voer in de Domains by proxy gebruikersnaam en GoDaddy wachtwoord om in te loggen.

4 Klik op "Domains 'zodra je ingelogd bent. U zal worden genomen om een ‚Äč‚Äčlijst van al uw domeinen die domeinen bij volmacht.

5 Vink het vakje door de domeinen die u wilt verwijderen en klik op "Doorgaan." Bevestig uw selecties en Domeinen bij volmacht wordt van uw geselecteerde domeinen worden verwijderd.