Hoe los ik Google op mijn computer?

Hoe los ik Google op mijn computer?


Google is in de eerste plaats een zoekmachine voor het internet. Het kan zoeken naar een woord of zin en lokaliseren elke instantie in een fractie van een seconde. Google's zoekmachine is zo populair geworden dat "Google" wordt vermeld als een werkwoord in verschillende woordenboeken worden. Het is een gratis dienst aan de consument. Het maakt geld door de verkoop van advertentieruimte op haar website.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop met je muis op het woord 'Google' op de Google toolbar. Scroll naar beneden naar "Google Toolbar Help" en de linker muisknop. Dit zal een nieuw venster openen.

2 Scroll naar beneden naar "Problemen met Toolbar kwesties" en de linker muisknop. Klik op "lees mij eerst" en volg de instructies. Als dit het probleem niet oplost, gaat u verder met stap 3.

3 Herhaal stap 1. Scroll naar beneden te installeren of verwijderen en de linker muisknop. Dit zal een nieuw venster openen. Klik met de linkermuisknop op "Uninstall Google Toolbar." Dit zal Google te verwijderen van uw computer.

4 Klik op 'Installeer Google Toolbar "op de link in het gedeelte Referentie hieronder.

5 Klik met de linkermuisknop op 'Installeer Google Toolbar "en volg de aanwijzingen. Dit zal de laatste versie van de Google toolbar te laden. Het moet opruimen eventuele problemen die u hadden.