Hoe maak je een laptop voor Grade Schoolers

Het lijkt bijna niet te geloven, maar sommige rang scholieren in de rangen 1-6, of kinderen van 5-9, nodig laptops. Laptops maakt het niet alleen makkelijker om schoolwerk gedaan te krijgen, maar het maakt het ook mogelijk rang scholieren om hun werk mee te nemen. Hoe maak je een laptop voor een rang schooler kiezen? Hoeveel vermogen hebben ze nodig? Immers, dit is een grote aankoop en u wilt ervoor zorgen dat u kiest voor een goed model. Maak je geen zorgen. De volgende stappen helpen u een laptop voor rang scholieren kiezen.

instructies

1 Controleer de vereisten van de school. Voordat u begint te kijken naar verschillende laptops, krijgen een lijst van eisen van de school. Dit zal u vertellen niet alleen de specificaties die nodig zijn, maar het zal ook u vertellen welk besturingssysteem de school gebruikt.

2 Selecteer een model dat kan omgaan met eenvoudige programma's. Natuurlijk wilt u een machine die huiswerk een cijfer schooler's aankan selecteren, maar u wilt ook om het spel te beperken. Dit betekent dat je moet een model dat meer op tekstverwerking mogelijkheden en minder op fancy videokaarten richt kiezen. Een ding dat nodig zal zijn is een DVD-brander. Dit zal toelaten rang scholieren om grote project bestanden worden omgezet in op te slaan.

3 Zorg ervoor dat het komt met een goede garantie. Grade scholieren kan een beetje slordig. Een goede garantie zal de kosten te dekken als de laptop is beschadigd. Dit betekent dat moet je cijfer schooler neerzetten van de laptop, de onderneming zal herstellen of vervangen van de machine.

4 Kies een laptop die is licht van gewicht. Grade scholieren al te zware boeken dragen. Een laptop die in de buurt meer dan 5 pond weegt te veel gewicht toe te voegen. Er zijn verschillende lichtgewicht modellen om uit te kiezen. Neem de tijd om een ​​lokale elektronica winkel te bezoeken en testen van het gewicht van de verschillende modellen.

5 Kijk voor laptops gebundeld met broodnodige software. Er zijn basis software titels die nuttig welke rang schooler zal zijn. Zo zal elke rang schooler een tekstverwerkingsprogramma nodig. Het zou ook geen kwaad om een ​​model dat wordt geleverd met een encyclopedie te kiezen. Wat nog belangrijker is, moeten de ouders een laptop die software voor ouderlijk toezicht omvat kiezen. Deze software zal u toelaten om bepaalde sites en bepaalde inhoud te blokkeren.

6 Koop een model dat is makkelijk om te upgraden. Als u wilt dat je cijfer schooler in staat zijn om hun laptop mee te nemen voor vele jaren te komen, zorg ervoor dat het upgraden. Naarmate de tijd vordert, zal softwaretitels meer middelen nodig. Dat is waarom het een goed idee om een ​​laptop die extra RAM-geheugen en een grotere harde schijf kan verwerken kiezen.

Hints

  • Laat de kinderen thuis als je gaat winkelen. Kinderen zullen meer bezig met uiterlijk en spel te spelen vermogen dan wat nodig is voor de school.
  • Een garantie kan prijzig, maar het is minder duur dan het vervangen van een laptop.
  • Tenzij draadloze toegang is nodig voor school, is het best om setup een ruimte voor uw kinderen om toegang te krijgen tot het internet. Hierdoor kunt u beter toezicht op de sites die ze bezoeken.
  • Het beperken van en het toezicht op de toegang van een kind om chatrooms, zelfs kindvriendelijke chatrooms is een must. Seksuele roofdieren gebruiken deze sites als een manier om de toegang tot kinderen krijgen.
  • Begeleiden van uw kind gebruik van internet is een must. Veel website, met inbegrip van chat rooms, zijn beperkt tot mensen die 18 jaar of ouder, maar kinderen kunnen eenvoudig toegang tot veel van deze sites.