Het maken van goud in World of Warcraft

Het maken van goud in World of Warcraft

Overzicht

Het maken van goud in World of Warcraft

Het maken van goud in World of Warcraft

Landbouw

De nummer een manier die World of Warcraft spelers goud is de landbouw. Landbouw is het oogsten van voorwerpen uit een gebied, vaak in een vast patroon, over en weer. Items die worden geoogst zijn waardevolle metalen, leer, kruiden en doek.
Om boerderij, heeft de speler een beroep vaardigheid, zoals mijnbouw, het villen of kruidengeneeskunde, of ze hebben herhaaldelijk doden mobs en wachten op druppels.
De geoogste producten worden vervolgens verkocht aan de leverancier of in de Auction House voor goud.

Questing

Questen is de tweede beste manier om goud te verdienen. Dagelijkse quests, zoals die worden aangeboden door de strijd gronden meester, betalen ongeveer 11 goud. Deze quests meestal minder dan dertig minuten in beslag.

diensten

Veel spelers maken goud van het aanbieden van hun beroep vaardigheden voor goud. Betoverende, leerbewerking, zwaard maken, drankje maken en het creƫren van slijpstenen zijn alle diensten die kunnen worden verhandeld voor goud.

Laag kopen hoog verkopen

De Auction House biedt het maken van goud kansen voor degenen die willen heel weinig werk te doen. Spelers kunnen zoeken in de Auction House voor items die te koop zijn voor zeer lage prijzen, ze kopen en verkopen ze voor hogere prijzen.