Hoe te verwijderen Flash Drive Beveiliging

Hoe te verwijderen Flash Drive Beveiliging


USB flash drives zijn klein, handig opslagstations. Plaats data zoals foto's, foto's en tekst op hen snel en efficiënt en voer vervolgens naar een andere computer te kopiëren naar de harde schijf.

Een USB flash drive die de beveiliging ingeschakeld in het heeft moet worden 'ontgrendeld "voordat het kan worden gebruikt, die moeilijk wordt als het wachtwoord verloren is gegaan. Omdat de beveiliging op de USB flash drive is rudimentair, een aantal methoden, uit ingebouwde software om optionele programma's, kan de beveiliging verwijderen zodat de schijf kan worden gebruikt.

instructies

1 Steek de USB-connector van de USB-stick in een USB-poort van de pc. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB flash drive als het op het bureaublad van een Windows-computer weergegeven. Selecteer "Format" uit het pop-up menu. Volg de opdracht aanwijzingen in het venster dat verschijnt op de USB-stick te formatteren. Klik op "Done" in het venster bevestiging wanneer het verschijnt. De USB-stick kan nu worden gebruikt omdat de veiligheid is uit de opslagruimte verwijderd.

Steek de USB-connector van de USB-stick in een USB-poort op de Mac. Dubbelklik op het programma Disk Utility van de Mac's, die gratis wordt geleverd met de OS X-besturingssysteem en is in de map "Utilities" op de harde schijf.

Selecteer het pictogram van de USB flash drive in de linkerkolom van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Selecteer het tabblad 'Erase' aan de bovenkant van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Klik op de "Format" check box aan de rechterzijde van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Selecteer "Vette (32) \" uit het drop down menu onder de "Format" in.

Klik op "Format" aan de onderkant van het hoofdscherm van de Disk Utility programma. Klik op "Format", nogmaals, in het bevestigingsvenster dat verschijnt. Sluit het programma Disk Utility wanneer de opmaak wordt gedaan. De USB-stick kan nu worden gebruikt omdat de veiligheid is uit de opslagruimte verwijderd.

2 Download een wachtwoordbeveiliging programma om het bureaublad van de computer; bijvoorbeeld het gratis programma TrueCrypt wachtwoordbeveiliging (zie de link in Resources). Dubbelklik op het pictogram van de wachtwoordbeveiliging programma wanneer het volledig is gedownload. Volg de opdracht aanwijzingen om het programma op de harde schijf van de computer te installeren. Start de pc na de installatie is voltooid.

Dubbelklik op de wachtwoordbeveiliging programma om het te starten. Wacht tot de wachtwoordbeveiliging programma om de USB flash drive te herkennen en weer te geven disc letters voor de in de linkerkolom van het hoofdvenster van het programma op de computer aangesloten stations. Steek de USB-connector van de USB-stick in een USB-poort op de computer. Wachten op een brief om te verschijnen in de linkerkolom van het hoofdscherm van de wachtwoordbeveiliging programma.

Gebruik de muis te klikken eenmaal op deze brief die de USB flash drive vertegenwoordigt. Klik op de "Volume" of de knop "Volume Tools" om een ​​nieuw venster te openen. Klik op de knop "Volgende" in het nieuwe venster. Wis het wachtwoord in de kolom "Password" van het nieuwe venster dat verschijnt. Wis het wachtwoord in de kolom "Wachtwoord bevestigen". Klik op de knop "Volgende" om naar een nieuw scherm.

Selecteer "Traveler Disk Setup" uit het drop down menu onder 'Extra' aan de bovenkant van het scherm wachtwoordbeveiliging. Klik op de "Open Explorer-venster voor gekoppeld volume" vakje in het nieuwe venster dat verschijnt. Klik op de knop "Create" aan de onderkant van het venster. Klik op de knop "OK" op het raam bevestiging wanneer deze verschijnt. Sluit het wachtwoordbeveiliging programma.

Sleep het pictogram van de USB flash drive naar de prullenbak of klik met de rechtermuisknop op en kies "Eject" uit het pop-up menu. Verwijder de USB-stick uit de USB-poort van de computer. Steek de stekker van de USB-stick weer in de USB-poort van de computer. Dubbelklik op het pictogram van de USB flash drive wanneer dit wordt weergegeven op het bureaublad om het venster nu de beveiliging wachtwoord is verwijderd openen.

3 Steek de USB-connector van de USB-stick in een USB-poort van de pc.

Ga naar "Start" en selecteer "Run" in het pop-up menu. Typ "regedit" in de tekst kolom die verschijnt en druk op de "enter" toets om de Register-editor uit te voeren. Druk op de knop "Bladeren" op het hoofdscherm van de register-editor en ga naar het volgende pad op de harde schijf van de computer: "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ StorageDevicePolicies" Klik op "OK" om het venster te sluiten.

Dubbelklik op de "WriteProtect" tekst die aan de rechterkant van het hoofdscherm van de registry editor. Voer "O" in de "Value Data box" in het venster dat verschijnt. Klik op de knop "OK" om het venster te sluiten.

Stoppen met de Register-editor programma. Herstart de PC. Dubbelklik op het pictogram van de USB flash drive die op het bureaublad om het venster te openen en toegang te krijgen tot de bestanden nu dat de beveiliging schrijfbeveiliging is verwijderd.

Hints

  • Heeft beveiliging op een USB flash drive die u geen gevoelige informatie op zetten niet in te schakelen.
  • Hardware-versleutelde USB flash drives zal de hulp van de fabrikant vereisen om te worden ontgrendeld.