Hoe te installeren IE8 Zonder Validation

Veel gratis downloads aangeboden in het Microsoft Download Center vereisen validatie om ervoor te zorgen dat alleen legitieme Windows-gebruikers toegang tot de nieuwste updates hebben. Hoewel het doel ervan is om piraterij te verminderen, kunnen deze validatiecontroles vertragen de inzet van updates, met name wanneer de update nodig heeft om verschillende systemen te worden gebracht. Zien hoe dit van invloed kan zijn browser marktaandeel, Microsoft reageerde door het verwijderen van de validatie eis voor de belangrijkste software zoals Internet Explorer 8. Dit laat ook Windows XP en Windows Vista-gebruikers soepel uit het onveilige Internet Explorer 6 en 7 versies.

instructies

1 Bezoek de Internet Explorer 8 download link die overeenkomt met uw besturingssysteem. Klik op de "Download" knop en bewaar het installatieprogramma op uw bureaublad, zodat u snel kunt uitvoeren.

2 Dubbelklik op het Internet Explorer 8 installer en kies een van de twee opties, afhankelijk van uw voorkeur. Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

3 Lees en accepteer de licentievoorwaarden en klik op de knop "Volgende" om het installatieproces te starten. Wacht tot het installatieprogramma te voltooien en klik op de "Start Now" knop om uw computer opnieuw op te starten.

Hints

  • U kunt ook op de knop "Later opnieuw opstarten", zodat u opgeslagen werk alvorens te herstarten kunt opslaan. Echter, moet u uw systeem opnieuw op te starten voor de lancering van Internet Explorer 8.