Hoe de New Mail Notification Sound for Outlook wijzigen

Hoe de New Mail Notification Sound for Outlook wijzigen. Veel mensen gebruiken Microsoft Outlook e-mail, afspraken te plannen verzenden en bijhouden van taken. Met al het andere werk dat u hoeft te doen op uw computer, kunt u belangrijke e-mails missen. Echter, wanneer u uw Outlook e-mailbericht te configureren om een ​​geluid te maken, het zal uw aandacht te trekken. Volg deze snelle en eenvoudige stappen om het nieuwe bericht notificatie geluid op de Microsoft Vista en XP besturingssystemen te veranderen.

instructies

Microsoft Vista

1 Sluit Outlook. Klik op de knop "Start", selecteer Configuratiescherm en klik op Geluid.

2 Markeer "New Mail Notification." In de "Sound" dialoogvenster, in de doos Program, ga naar "Nieuwe e-mail Notification" en hoogtepunt.

3 Luister naar file opties .wav. Onder de rubriek "Geluiden", klikt u op de drop-down-toets om door alle wav-bestanden te scrollen (* .wav) of klik op de knop 'Bladeren' naar andere wav-bestanden te zien. Elke wav-bestand bevat een ander geluid. Selecteer een wav-bestand en klik op de knop "Test" om het geluid te horen.

4 Selecteer de gewenste geluidsbestand. Klik op "Apply" en vervolgens op "OK."

5 Open Outlook om uw nieuwe Outlook e-mail notificatie take effect te maken.

Microsoft XP

6 Sluit Outlook. Klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm" en klik op "Geluiden en audioapparaten."

7 Selecteer het tabblad "Geluiden". In de "Program Events" box scroll naar "Nieuwe e-mail Notification" en selecteer.

8 Zoek een .wav-bestand. Onder de "Geluiden" dropdown, kijk naar al .wav-bestanden (* .wav) of klik op de knop 'Bladeren' om meer .wav-bestanden te zien. Klik op de pijl knop om het geluid van de verschillende .wav-bestanden horen totdat je er een die je leuk vindt.

9 Voltooi de verandering. Nadat u uw favoriete geluid heeft geselecteerd, klikt u op "Apply" en vervolgens op "OK." Het dialoogvenster wordt gesloten. Start de applicatie om te beginnen met uw nieuwe Outlook e-mail notificatie geluid.