Hoe kan ik bijhouden en analyseren preventief onderhoud met MS Access of Microsoft Access Work Order

Hoe kan ik bijhouden en analyseren preventief onderhoud met MS Access of Microsoft Access Work Order


Of u nu een voertuig of een hele vloot, het bijhouden van het preventief onderhoud die u uitvoert op elk van uw voertuigen kan u helpen vooruit te plannen voor geplande reparaties en ervoor zorgen dat u niet over het hoofd belangrijke data. Het kan u ook profiteren wanneer het tijd is om te verkopen uw voertuig, zoals je precies kunt zien wat werk gedaan was en wanneer. Met behulp van een Access-database template stroomlijnt het proces van het invoeren van alles van de service beschrijving en kilometerstand van het voertuig naar de winkel waar de dienst werd uitgevoerd.

instructies

1 Start MS Access. Klik op "File" op de bovenste werkbalk en kies "Nieuw" uit het contextmenu. Typ "onderhoud" in het zoekvak en druk op "Enter." Selecteer de "Vehicle Maintenance" template en klik op de knop "Download". De template wordt geopend als een nieuwe database record in Access.

2 Klik op de eerste cel in de ID-kolom om het dialoogvenster Expense Details te openen. Om een ​​voertuig aan uw lijst toe te voegen, klikt u op de vervolgkeuzepijl op het gebied van het voertuig en klik op de "Edit List" knop. Voer alle relevante informatie voor het voertuig. Klik op 'Opslaan en Nieuw "om meer voertuigen toe te voegen. Opslaan en sluiten van het dialoogvenster als u klaar bent.

3 Selecteer het voertuig waarvoor u preventief onderhoud te volgen. Voer informatie in de juiste velden, zoals de datum van de dienstverlening en de werkorder nummer. Klik op 'Opslaan en Nieuw "om een ​​andere vermelding toe te voegen of het dialoogvenster te sluiten.

4 Analyseer uw onderhoud record door het filteren van de administratie. Klik op "Filter" in het sorteren en filteren groep op het tabblad Start en selecteer de opties die u wenst. U kunt ook naar het tabblad "Create" en klik op "Query Wizard" om een ​​query die u kunt gebruiken om specifieke rapporten uit de database draaien te maken. Sla de wijzigingen die u voordat u de database te sluiten door te klikken op "File" en vervolgens op "Opslaan."