Hoe maak je een persoon niet meer negeren op uw Yahoo! Messenger

Hoe maak je een persoon niet meer negeren op uw Yahoo! Messenger


Yahoo! Messenger laat je "block" of "negeren" specifieke contactpersonen of gebruikers die u niet wilt om te chatten met. Het proces kan worden teruggedraaid met gemak als u besluit dat u niet wilt dat de persoon niet meer negeren. Als "unignoring" of mensen verwijderen uit uw lijst met geblokkeerde, voeg ze toe aan je menu contactpersonen opnieuw als u wilt zien wanneer ze online zijn en hun status updates te ontvangen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Yahoo! Messenger-account.

2 Klik op het tabblad "Messenger" op het menu Yahoo!. Selecteer "Ignore List" uit de lijst met opties. (Let op: Als het gebruiken van Yahoo! Messenger 9, klikt u op 'Voorkeuren' en vervolgens 'Ignore List. ")

3 Bekijk de gebruikers die u op dit moment negeren. Wanneer u de naam van de persoon die je wilt stoppen met het negeren, klikt zie "Verwijderen" om hem van de lijst te negeren. Klik op "OK" om terug te keren naar uw belangrijkste messenger interface.

Hints

  • Om de persoon als contactpersoon opnieuw toe te voegen, klikt u op "+" en typ e-mailadres of de gebruikersnaam van de persoon.