Hoe toegang krijgen Query Subform

Microsoft Access levert een locatie data, die dan op door een aantal verschillende methoden worden gehandeld slaan. Een Access-gebruiker in staat om rapporten, formulieren en queries te creëren om te zoeken en zijn database-informatie weer te geven. Sommige situaties vereisen een complexere middel van het tonen of data zoeken. Deze situaties maakt de gelegenheid subforms gebruiken, wat een vorm die deel uitmaakt van een andere vorm. Subforms kan dezelfde taken als reguliere vormen voeren en kan worden gebruikt met vragen.

instructies

1 Navigeer naar de locatie op uw computer waar de Access-database is opgeslagen. Dubbelklik op het bestand om het te openen in Microsoft Access.

2 Selecteer de "Formulieren" optie in de kolom "objecten" aan de linkerkant van het scherm, dubbelklik op de vorm waarin u wilt de query subformulier te voegen.

3 Klik met de rechtermuisknop op de tab aan de bovenkant van het formulier en selecteer de optie "Design View".

4 Klik op het tabblad "Design" aan de bovenkant van het scherm.

5 Selecteer de "subformulier / subrapport" knop in de sectie "Controls" aan de bovenkant van het scherm.

6 Klik in het formulier op de locatie waar u wilt het subformulier in te voegen.

7 Selecteer de "Gebruik bestaande tabellen en zoekopdrachten" optie en klik op de knop "Volgende".

8 Klik op het drop-down menu onder "Tables / Queries" en selecteer de query die de basis van uw subform zal zijn.

9 Voeg de velden die worden opgenomen in het subformulier door erop te klikken in het linker venster, vervolgens op de ">" knop.

10 Klik op de knop "Finish" om uw subformulier maken.

Hints

  • Om het ontwerp van uw vraag subformulier wijzigen, selecteert u "Formulieren" uit de kolom "objecten" op het Access hoofdscherm. Klik met de rechtermuisknop op het formulier met het subformulier en selecteer de optie "Design View". Gebruik het formulier werkbalk om objecten aan de subformulier toe te voegen, of met de rechtermuisknop op het subformulier en klik op "Eigenschappen" om het gedrag van het subformulier wijzigen.