Hoe te slipstreamed XP branden in Nero

Nero is een optische schijf authoring programma dat u kunt gebruiken voor Microsoft Windows. Het ondersteunt bootable discs, audio-cd en audio-dvd-schijven en dvd content. Het biedt ook een mediaspeler die verschillende formaten accepteert. Slipstreamen is het proces van het assimileren van service packs of patches in de originele installatie-cd. Dit kan helpen tijd te besparen bij het downloaden van aanvullende updates online. Het branden van een slipstreamed XP in Nero vereist een paar stappen te zetten.

instructies

1 Download en installeer de Nero Burning Rom programma bewerken (zie "Bronnen"). Start de applicatie en klik op "Boot", dan selecteert u "Image File" en klik op "Bladeren." Zoek en klik op uw slipstreamed XP-bestand, wijs dan "Microsoft Corporation.img" en klik op 'Openen'.

2 Vink het vakje aan naast "Enable Expert Instellingen voor geavanceerde gebruikers Only" binnen uw Nero "New Compilation" venster. Selecteer "Geen emulatie" wanneer u wordt gevraagd voor het soort emulatie en wijzen "Load segment van Sectoren (hex)" naar "07C0." Aanwijzen "Aantal beladen Sectoren" tot "4"

3 Selecteer het tabblad ISO in het "Nieuwe compilatie venster." Kies "ISO 9660 + Joliet" onder "File System." Vink het vakje naast elke optie onder "Relax Beperkingen." Kies "Mode 1" voor "Data Mode" en selecteer "ISO 9660" voor "Character Set (ISO)."

4 Klik op het tabblad "Label". Selecteer "Manual" en voer "WXPCCP_EN" als u Windows XP Professional, voert u "WXHCCP_EN" als u Windows XP Home, voert u "WXPOEM_EN" als u Windows XP Professional OEM en voer "WXHOEM_EN" als u Windows Home OEM.

5 Klik op de "Data" venster en selecteer "Gebruik de datum en tijd van het oorspronkelijke bestand." Vink de vakjes naast de selecties onder "Caching" en type "64" naast "KB." Klik op het tabblad "Burn" en controleer of de vakjes naast 'schrijven' en 'Disc finaliseren. " Voer uw "Write Speed", "Write Method" en "Aantal kopieën." Het wordt aanbevolen om slechts één exemplaar voor de eerste branden selecteren, zodat u het kan testen voor het maken van extra exemplaren. Vink het vakje aan naast "Buffer Underrun Protection."

6 Klik op "Nieuw" binnen uw Nero-toepassing en wijst de bestandsmap op uw slipstreamed XP map, gebruikt u de shift-toets om alle bestanden in de map XP selecteert u op de "C: \" drive. Sleep de bestanden en plaats ze onder de "WXPCCP" binnen "ISO1." Sluit alle andere programma's op uw computer. Controleer of u uw selecties juist hebt ingevoerd en klik op "Branden". Kijk naar de voortgangsbalk tot voltooiing te controleren.

Hints

  • Als uw burn mislukt, hoe lager de snelheid van de branden en probeer het.