Hoe te converteren naar CSV KML

Hoe te converteren naar CSV KML


CSV staat voor komma's gescheiden waarden. Als u een CSV-bestand met locaties die u wilt toevoegen aan Google Maps, moet u om het te converteren naar een KML-bestand. KML staat voor Keyhole Markup Language, dat is een XML-formaat voor het modelleren en opslaan van geografische kenmerken zoals punten, lijnen, beelden, polygonen en modellen voor het tonen in Google Maps. U kunt gebruik maken van gratis tools zoals KML Converter naar een CSV-bestand te converteren naar KML. Andere KML converters bevatten CVS naar KML Converter en een online tool KML Extra.

instructies

1 Download KML Converter nut van Google KML fabriek of CSV naar KML Converter uit Sourceforge.net (zie bronnen). U kunt ook gebruik maken van de online KML gereedschap (zie bronnen). Pak het gedownloade bestand. Zoek KMLConverter.jar of CSV naar KML Converter.exe en dubbelklikken om het programma te starten. Deze drie instrumenten heeft dezelfde gebruiksvriendelijke interface.

2 Klik op "Browse" om het CSV-bronbestand te vinden. Stel Column dataformaat voor kolommen. Standaard zijn alle kolommen ingesteld worden geƫxporteerd als beschrijving.

3 Klik op "Set Type en Convert" knop om de conversie te starten. Klik op 'Exporteren naar KML "om het geconverteerde bestand exporteren. Het geƫxporteerde KML-bestand is klaar om te worden gebruikt voor Google Earth of Google Maps.