Hoe maak je een website op Google Docs Maak

Hoe maak je een website op Google Docs Maak


De meeste mensen die een professionele of zakelijke website te maken door te brengen een aanzienlijke hoeveelheid tijd en middelen aan de oprichting ervan. Zij hebben behoefte aan de hulpmiddelen die een webbouwer programma en webhost bieden. Anderen, echter, kunnen wensen om met persoonlijke, familie of gemeenschap informatie, die niet een professionele web host of webbouwer programma doet de vraag zet een eenvoudige website, misschien. Google Documenten biedt een dergelijke optie.

instructies

1 Klik op "Maak een account" op de startpagina van Gmail en de vereiste persoonlijke en contactgegevens in te dienen. Voer de beveiligingscode en open de nieuwe account Gmail-startpagina.

2 Klik op "Documenten" op de linker kant van de Gmail-startpagina.

3 Klik op de "Create New" knop aan de linkerbovenhoek van het menu aan de linkerkant van het scherm. Klik op "Document" uit het drop-down menu.

4 Maak het document. Typ uw tekst, formatteren met instrumenten op de "Format" knop op de werkbalk. Plaats koppelingen, foto's, tekeningen en tabellen met behulp van de knop "Insert" op de werkbalk en te klikken op het gekozen item in te voegen in het drop-down menu. Klik op "Saved" wanneer u het document hebt voltooid.

5 Klik op de "Share" knop op de rechterbovenhoek van het scherm, boven het document venster. Klik op 'Publiceren als webpagina "uit het drop-down menu.

6 Klik op 'Publiceren Document "op de" Hoe maak je een website op Google Docs Maak "pagina. Het document zal publiceren als een website met een unieke URL, die het document maker kan verzenden naar andere personen die het document wilt website van Google te zien.

Hints

  • Klik op het vakje naast 'Automatisch opnieuw publiceren na wijzigingen' wanneer u de website wilt bijwerken wanneer u wijzigingen aanbrengt.