Lexmark inktcartridges is compatibel met Dell fotoprinters

Het is een algemene misvatting dat Lexmark inkt cartridges compatibel zijn met Dell-printers zijn. Strikt genomen is dit niet waar is; geen Lexmark-merk inktpatronen werken in Dell-printers. Dus waarom is het zo vaak verondersteld om waar te zijn? Zoals blijkt, is er zeer goede reden.

Geschiedenis

Bij Dell voor het eerst begon de verkoop van printers in 2003, het was groot nieuws in de printer ter wereld. Echter, het grootste deel van het nieuws was dat Dell niet werd de productie van haar eigen printers; eerder, het aangaan van een partnerschap met Lexmark aan de Dell-branded printers produceren. Vandaag Lexmark produceert nog steeds het grootste deel van Dell's all-in-one printers.

cartridge Compatibiliteit

Als twee printers zijn gemaakt door dezelfde fabrikant en zijn in wezen hetzelfde, waarom niet dezelfde cartridges werken ze? Oorspronkelijk was het verschil erg klein; de dop op de patroon iets anders. Dit verhinderde Lexmark cartridges van de inpassing in Dell-printers, en vice versa. In Dell's originele verkoop model, kan de consument alleen te kopen cartridges rechtstreeks van Dell, en dit verschil mag dat model om op hun plaats blijven. Vandaag de dag zijn er meer verschillen tussen de gerelateerde Dell en Lexmark-printers, maar er zijn ook meer opties voor het aanschaffen van cartridges.

aftermarket Cartridges

Hoewel het waar is dat er geen Lexmark-merk cartridges die werken in Dell-printers zijn er van derden merk cartridges die wel werken in een van beide printer. Remanufactured cartridges worden gerecycled printer cartridges die zijn schoongemaakt, opgeknapt en opnieuw gevuld met inkt. Remanufacturers omzeilen door het verschil in de patroonkap cartridges die werken in beide merken printers maken.

True fotoprinters

Om verder te compliceren dingen, hoewel de meeste van Dell inkjetprinters kan afdrukken van fotokwaliteit beelden zijn, tot voor kort was er geen echte Dell fotoprinter. Dat veranderde met de introductie van de P703w, Dell de eerste machine worden gebracht als een foto printer. De P703w gebruikt echter niet de technologie van Lexmark, maar Kodak.

Final Analysis

Uiteindelijk, terwijl er geen echte Lexmark cartridge compatibel is met een echte Dell fotoprinter, dat er veel Lexmark-type cartridges die compatibel zijn met Dell printers. Semantiek opzij, kunnen deze cartridges heel goed aan uw behoeften voldoen.