Instructies over hoe Set Up een Webex Conference Call

Instructies over hoe Set Up een Webex Conference Call


WebEx is een conference call applicatie voor je computer ontwikkeld en geleverd door Cisco. het imago van uw video uw documenten, evenals het delen van zijn een paar van de voordelen van het gebruik van de WebEx service aan uw conference calls te vergemakkelijken. Cisco rekent een maandelijkse abonnementsprijs. Echter, kunt u een gratis 14-dagen proefperiode om het uit te proberen. Na het inschrijven bij Webex, het opzetten van een Webex conference call is eenvoudig.

instructies

1 Start uw webbrowser.

2 Navigeer naar de Webex site (zie bron).

3 Navigeer naar de meeting center pagina. Deze bevindt zich op de bovenste linkerhoek van de webpagina.

4 Klik op "Host Login". Deze bevindt zich op de bovenste rechterhoek van het vergadercentrum pagina.

5 Toets uw gebruikersnaam en wachtwoord.

6 Klik op "Plan een vergadering". Deze koppeling bevindt zich aan de linkerkant van de webpagina. U zal worden genomen om een ​​formulier in te vullen. Op dit formulier, vul de vergadering onderwerp en vergaderzalen wachtwoord. Daarnaast zult u worden gevraagd om de details van de vergadering, met inbegrip van de datum, tijd en lengte bieden.

7 Deelnemers uitnodigen via de e-mail box op de bodem van de vorm. Input van de aanwezigen 'e-mail adressen. Selecteer "een vergadering plannen." Deze bevindt zich aan de onderkant rechts van het formulier.

8 Open uw vergadering door het selecteren van "One Click Meeting" gelegen aan de linkerkant.