Hoe maak je een USB-printer op een computer

Hoe maak je een USB-printer op een computer


USB-kabels en computers kan intimiderend. Dit betekent echter niet het geval te zijn. Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw USB-printer op een computer en hebben het functioneren in een mum van tijd.

instructies

1 Uitpakken en inspecteren van de inhoud van het pakket voor uw USB-printer om ervoor te zorgen dat u alles wat u nodig hebt. Neem het plastic uit de printer en verwijder alle verpakkingsmateriaal. U moet de instructies die u helpen bij de installatie printer.

2 Plaats de installatie-cd van de printer in uw cd- of dvd-lade in uw computer. Deze cd zou moeten werken voor Macintosh en PC computers. Er verschijnt een scherm om u te vragen om de drivers te installeren voor de USB-printer op de computer. Dit kan enkele minuten, afhankelijk van de printer merk en type te nemen.

3 Klik op "Next" aan de onderkant van het scherm een ​​keer. Wacht tot de cd om de installatie van het stuurprogramma voor de USB-printer te voltooien.

4 Sluit de USB-kabel aan de achterkant van de computer en op de achterkant of bovenkant van uw USB-printer. Zoek de USB-poort, zodra u begint met het opzetten van uw printer. Als je niet kunt lokaliseren, raadpleegt u de poster voor een diagram van de printer. Als u niet beschikt over een vrije USB-poort aan de achterzijde van uw computer hebt, kunt u overwegen het loskoppelen van een apparaat dat u niet vaak gebruikt of sluit deze aan op een USB-poort.

5 Schakel de printer wanneer u wordt gevraagd om dit te doen door de installatie printer-cd. Deze knop bevindt zich aan de bovenkant van uw printer. Laat een paar minuten voor het volgende scherm te verschijnen en de USB-printer op te starten.

6 Ga naar het Configuratiescherm door te klikken op de "Menu Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm en te klikken op "Control Panel" van de keuzes die worden weergegeven.

7 Klik op "Printers" en je moet de naam en het modelnummer van uw printer wordt weergegeven in het configuratiescherm te zien. Het moet ook een vinkje door de printer. Dit geeft aan dat het de standaard printer en zal automatisch afgedrukt wanneer een printer is geselecteerd.

8 Zet de kleur en zwarte inkt cartridges in hun respectieve dragers in de printer. Dit gebeurt door het optillen van het bovenste deel van de printer. Er is meestal een diagram in de cartridge verpakking of de inktpatroon tank houders. Lijn de printer cartridges als u wordt gevraagd om dit te doen door de printersoftware. Inkt cartridges worden bij de meeste USB-printers.

9 Klik met de rechtermuisknop op uw printer en selecteer "Eigenschappen" en "Print testpagina af." De printer moet een testpagina af te ronden. Als dit niet gebeurt, herhaalt u de bovenstaande stappen.

Hints

  • Gebruik altijd een USB 2.0-printerkabel.
  • Kennis te nemen van de inkt aantal en type inktpatronen. U hebt deze nodig hebt wanneer je nodig hebt om de inkt cartridges te vervangen in uw printer.
  • Vergulde USB-kabels zijn niet nodig en zal waarschijnlijk niet de printer sneller gaan.
  • Printers niet altijd met de USB-kabel, zodat de inhoud van de verpakking voorafgaand aan het verlaten van de winkel te inspecteren. Als de printer een niet bevat, de aankoop van één van de winkel voordat je vertrekt.