Hoe kan ik WMV bestanden te converteren naar MPEG-formaat

WMV is een extensie die staat voor "Windows Media Video." Dit betekent dat de extensie zelf is eigendom van Microsoft. WMV-bestanden zijn video-bestanden, en zijn ontworpen voor de Windows Media Player-programma. Een "MPEG" is een ander type videobestand, vaak veel eenvoudiger is. Er zijn een aantal soorten van video-spelers die niet in staat zal zijn om WMV-bestanden af ​​te spelen. Dus, met het oog op een WMV-video af te spelen op een speler die niet compatibel is met dit bestandstype, dan moet je het converteren naar een compatibele type, zoals MPEG.

instructies

1 Download een conversie programma waarmee je video's bestandstype van WMV kunt overschakelen naar MPEG. Format Factory is een voorbeeld van een dergelijk programma.

2 Activeer het installatiebestand dat nu moet worden op uw bureaublad door te dubbelklikken op het.

3 Start het programma nadat het is geïnstalleerd door te gaan naar "Start", "Alle programma's" en vervolgens op "Format Factory."

4 Klik op het tabblad "Video", klik vervolgens op de "all naar MPG" knop. Een nieuw venster verschijnt. Klik op de knop "Add File", die laat u uw computer zoeken naar het WMV-bestand dat u wilt converteren. Dubbelklik op het bestand dat als je eenmaal hebt gevonden.

5 Selecteer "OK" om de file transfer proces toe te voegen aan het hoofdvenster. Klik op de knop "Start" om de conversie naar MPEG beginnen.

Hints

  • De "Output Folder" knop laat u uw nieuwe .mpg bestand eenmaal de overdracht is voltooid.