Hoe maak je een Thesis thema voor een Mac installeren

Het installeren van een Thesis thema op een WordPress blog met behulp van een Mac-computer vereist dezelfde setup als hij zou met behulp van Windows als je geïnstalleerd. Thesis is een pre-built WordPress framework dat biedt u een ingebouwde zoekmachine optimalisatie en een hoop andere personalisatie opties zonder dat u uw eigen thema te ontwerpen vanuit het niets. Je downloadt de Thesis thema bestanden op je Mac als je Thesis kopen, maar ze niet eens daadwerkelijk openen op de computer.

instructies

1 Download Thesis op je Mac nadat u deze uit de officiële DIY Thema's website hebt gekocht. Sleep de bestanden naar een andere map als u niet wilt dat ze in de map 'Downloads' te houden.

2 Houd de toets "Control" op de map Thesis en kies "Comprimeren." Het comprimeren van de map in een bestand maakt het makkelijker om te uploaden naar uw webhost.

3 Meld u aan bij uw web hosting account en ga naar de File Manager. Klik op "wp-content," en klik op 'Thema's. " Kies de "Upload" knop toolbar uw webhost's.

4 Zoek op uw computer voor het gecomprimeerde Thesis bestand en klik op 'Openen'. Wacht tot het bestand te uploaden naar de directory "Thema's", klik vervolgens op de naam van het bestand en kies "Extract" om de map te extraheren uit het gecomprimeerde bestand. Thesis is nu geïnstalleerd op uw WordPress blog.