Hoe maak je een Cover Voeg toe aan een E-Book PDF

Als u een e-boek hebben geschreven, kunt u een cover toe te voegen. U wilt de perfecte dekking voor uw boek maken, omdat, ondanks het oude gezegde, mensen over het algemeen doen rechter boeken van hun covers. Aangezien u het e-boek heb geschreven en maakte het in een PDF, je al weet hoe je Adobe te gebruiken en je hebt de juiste software op uw computer is geïnstalleerd. Alles wat je nu nodig hebben is de finishing touch - een opvallende dekking toegevoegd aan PDF het e-boek.

instructies

1 Open uw e-book PDF. Selecteer "Document", "Pagina's" en vervolgens op "invoegen." Ga naar "Insert dialoog" en klik op "Select." Selecteer je afbeelding jpeg dekking. Kies waar in het e-book bestand dat u wilt dat uw dekking grafisch te verschijnen, wanneer de "Dialoog pagina's invoegen" wordt weergegeven. Kies de optie om het deksel grafische laten verschijnen voor het eerst in het document, en ti zal de eerste pagina worden.

2 Open de "Location" drop-down lijst en klik op "Before" en vervolgens op "OK." Zo krijgt het deksel verplaatsen van de eerste tot de werkelijke omslag locatie van uw boek. Controleer de locatie van het deksel grafisch door te klikken op de tab "Pagina's Palet".

3 Verandering in het deksel van wordt vermeld als een pagina door het selecteren van "Nummer Pages" in het menu "Option" op de top van de "Pagina's Palette." Plaats een binnenzijde voorblad; Deze pagina kan leeg zijn, als je wilt. Door het inbrengen van een binnenzijde van de voorpagina, zorgt u ervoor dat het imago van uw dekking niet kan terugkeren naar de eerste pagina.

Hints

  • Als uw dekking graphic is niet uw originele kunst, zorg ervoor dat het een openbaar domein of een afbeelding die u hebt gekocht of toestemming heb te gebruiken. Je wilt niet verwikkeld in een copyright geschil geworden.