Hoe kan ik PHP bestanden kopiëren van de website

Hoe kan ik PHP bestanden kopiëren van de website


De programmeertaal PHP maakt gebruik van server-side scripting: de PHP-engine op de webserver, in plaats van uw webbrowser, behandelt alle broncode. Wanneer u een pagina geschreven in PHP, de server voert de PHP source code en geeft HTML, die uw browser interpreteert en displays. Alleen degenen met de juiste toegang tot de server kan de server-side PHP-bestanden te bekijken. Als u de code wilt zien, dan heb je toegang tot de server en een FTP-programma zoals FileZilla, FireFTP of SmartFTP om te bladeren en te downloaden van de bestanden nodig hebben.

instructies

1 Toegang krijgen tot de server. Als u niet beschikt over een gebruikersaccount hebt of het is niet de server, e-mail de systeembeheerder of de eigenaar van de website om toegang te vragen.

2 Download en een FTP-client te installeren, zodat u de bestanden kunt bladeren op de server.

3 Open de FTP-client en vind het invoerveld voor "host." Geef de naam van de website waarmee u verbinding maakt. Voer alleen de naam van de site, zonder "http: // '. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord die u van de eigenaar van de website. Laat het aantal sectie haven leeg als de beheerder die u uw log-in gaf geen poortnummer hebt opgegeven.

4 Let op de URL van het bestand in uw browser (http://www.example.com/files/examplefile.php) en open elke bijbehorende directory en subdirectory in uw FTP client om het bestand in de server directory hiërarchie te lokaliseren. In de in deze stap voorbeeld, kijk voor "examplefile.php" in de directory "files".

5 Download het bestand van de server naar uw lokale computer met behulp van uw FTP-client.

Hints

  • Als u de code zal worden bewerkt, gebruik dan een code-editor zoals Notepad ++, Eclipse of Emacs om alles beter leesbaar en gemakkelijk te begrijpen.