How To Turn Off Pop-up blockers op mijn computer

Surfen op het internet en voortdurend gebombardeerd met pop-up advertenties kunnen zeer vervelend zijn. Om deze reden hebben de meeste computer gebruikers in staat een pop-up blocker. Af en toe, maar loopt u over een website die informatie die u nodig heeft en het wordt geblokkeerd door de pop-up blocker. Wanneer dit gebeurt moet je de pop-up blocker uit te schakelen. U kunt de pop-up blocker voor alle websites of gewoon voor de specifieke degenen te schakelen.

instructies

1 Lanceer Internet Explorer.

2 Klik op de "Tools" drop-down menu.

3 Scroll naar beneden, klikt u op "Pop-upblokkering" en kies "Turn Off Pop-Up Blocker."

4 Schakel pop-ups voor specifieke sites door het invullen van de stappen 1 en 2. Dan, in plaats van het kiezen van pop-ups uit te schakelen, kiest u 'Pop-Up Blocker-instellingen. " sites om sites uit de lijst die worden geblokkeerd blokkeren of te verwijderen toe te voegen.

5 Ook al heb je misschien je pop-ups uitgeschakeld in Internet Explorer, als u een werkbalk op uw computer kan het nog steeds pop-ups te blokkeren geïnstalleerd. De meest geïnstalleerde toolbars zijn de Yahoo toolbar en Google toolbar.

6 Klik op het drop-down menu naast de pop-up blocker knop om de pop-up blocker in de werkbalk Yahoo uit te schakelen. Selecteer "Disable pop-up blocker."

7 Klik op de knop 'Opties' op de Google toolbar. In 'Accessoires', schakelt u het vakje naast de pop-up blocker optie.

Hints

  • Als u een harde tijd het uitschakelen van een pop-up blocker in een werkbalk, kunt u de werkbalk verwijderen.
  • Het uitschakelen van de pop-up blocker brengt u een groter risico van virussen en spyware.