Hoe maak je een TWAIN-driver in XP installeren

Hoe maak je een TWAIN-driver in XP installeren


Volgens de TWAIN-initiatief, TWAIN biedt een standaardprotocol voor een interface tussen software, applicaties, en hun gedeelde besturingssysteem. TWAIN Drivers worden verkregen van bedrijven die apparaten die verbinding moeten maken met het besturingssysteem van een computer te verkopen. Gewoonlijk zijn deze inrichtingen scanners of digitale camera. TWAIN-stuurprogramma's zijn geïnstalleerd net als andere bestuurders dat wordt gebruikt in Windows XP.

instructies

Hoe maak je een TWAIN-driver in XP installeren

1 Sluit uw apparaat aan op uw computer. Als Windows niet automatisch detecteren en het opzetten van uw apparaat, of als uw apparaat is nog niet bruikbaar is, doorgaan met de volgende stap.

2 Koppel uw apparaat. Run je de installatie software van het apparaat. Start je computer opnieuw op. Als Windows niet automatisch detecteren en het opzetten van uw apparaat, of als uw apparaat is nog niet bruikbaar is, doorgaan met de volgende stap.

3 Het verkrijgen van een bijgewerkte TWAIN-driver van de leverancier van het apparaat. Ga naar de leverancier website en download een bijgewerkt stuurprogramma op uw bureaublad.

4 Dubbelklik op het gedownloade bestand om te proberen de TWAIN-driver automatisch geïnstalleerd. Als de bestuurder niet automatisch geïnstalleerd, verder met de volgende stap.

5 Navigeer naar het bedieningspaneel. (Klik op 'Start' en selecteer 'Configuratiescherm'.) Dubbelklik op "Scanners en camera's." Dubbelklik op "Apparaat toevoegen." Volg de aanwijzingen op de "installatiewizard Scanner en camera." Wanneer je naar de juiste stap, klikt u op "Have Disk" en selecteer de TWAIN-stuurprogramma dat u hebt gedownload.

Hints

  • Maak altijd een back-up van kritieke en belangrijke gegevens over de computer voordat u een update, installeren of anderszins werken op uw systeem.
  • TWAIN-driver software wordt meestal meegeleverd met de installatie van de software van een apparaat. Zo niet, dan moet je nieuwe installatie software of specifieke TWAIN Drivers downloaden.
  • Tijdens het gebruik van de "installatiewizard Scanner en camera," je kunt ook proberen om de TWAIN-drivers al in Windows XP te installeren.
  • Na de TWAIN-driver is geïnstalleerd, kunt u de gedownloade driver te verwijderen op uw bureaublad.