Hoe maak je een Windows Recovery-CD maken in Windows XP met freeware

Freeware is per definitie gratis software. Dat wil zeggen, het is software die u bent vrij om zo vaak als je wilt gebruiken zonder ooit het betalen van een vergoeding. Te dien einde, de makkelijkste en beste freeware je kunt gebruiken zijn die programma's die bij uw computer systeem. Microsoft, de wetenschap het belang van het creëren van een recovery disc, is een freeware programma waarmee u een Windows-recovery disc te maken, zonder ooit nodig om een ​​ding te downloaden inbegrepen.

instructies

1 Klik op "Start", dan "Toebehoren", "System Tools" en vervolgens op "Back-up." Dit opent een Microsoft-wizard om u te begeleiden door de recovery disc creatieproces.

2 Plaats een lege cd in het optisch station wanneer hierom wordt gevraagd door de computer. Na het plaatsen van de lege cd, klik op "OK" om de schijf te creëren te starten. Geen verdere input van de door u, de gebruiker is vereist.

3 Verwijder de nieuw gecreëerde recovery disc, het etiket van de schijf en bewaar het op een veilige plaats. Nadat de schijf is gemaakt, wordt deze automatisch uitgeworpen uit de computer.