Hoe kan ik problemen die worden veroorzaakt door uw browser oplossen

Problemen veroorzaakt door uw browser kan frustrerend zijn en kan interfereren met de kwaliteit van uw web browsen ervaring. Gelukkig, kan hulp menu's en de gebruiker forums al uw pogingen om het oplossen van problemen leiden.

instructies

Sluit uw webbrowser op het internet

1 Controleer uw internetverbinding door eerst te klikken op de knop 'Start' op uw computer. Veel browser problemen niet browser problemen en alle, maar slechts veroorzaakt door een zwakke verbinding met het internet.

2 Klik op de link 'My Network Places'.

3 Klik op de netwerkverbinding die u verkiest.

4 Klik op de 'Connect' knop om verbinding met het internet.

Gebruik de fabrikant website om problemen op te lossen

5 Bezoek ondersteuning of hulp van de fabrikant pagina (zie bronnen hieronder). Dit is de beste plek om een ​​antwoord op uw probleem te vinden. Help-onderwerpen zijn meestal onderverdeeld in secties, zoals de gids, veelgestelde vragen, forums een officiële gebruiker en / of live help.

6 Klik op de link 'Help' voor Internet Explorer of Netscape, of 'ondersteuning' voor Mozilla's Firefox. Blader door de lijst met vragen om te zien of de fabrikant al een probleem heeft aangepakt.

7 Blader veelgestelde vragen om hulp bij het oplossen van het probleem.

8 Kijk voor user-generated forums. Hier heeft u de mogelijkheid om de gemeenschap van gebruikers browser te vragen in het algemeen. De kans bestaat dat iemand anders heeft het zelfde probleem gehad en kan u vertellen hoe hij of zij het probleem opgelost.

9 Kijk voor een ondersteuning telefoonnummer of e-mailadres geplaatst door de fabrikant. Dit is meestal een laatste redmiddel, zoals u wellicht in rekening worden gebracht voor een telefonisch consult.

Hints

  • Als u overweegt te schakelen browsers als gevolg van de problemen die je hebt gehad, zorg ervoor dat uw computer beschikt over de minimale systeemvereisten die nodig zijn om uw nieuwe browser te ondersteunen.
  • Bij het zoeken naar hulp, controleer altijd de fabrikant van de officiële hulp onderwerpen voorafgaand aan de gebruiker forums. Officiële hulp afdelingen zijn zeer duidelijk geschreven en hebben een stap-voor-stap instructies om u te begeleiden. Voor meer geïndividualiseerde het oplossen van problemen, kan de forums ondersteuning.
  • Veel problemen kunnen worden vermeden als u uw webbrowser regelmatig bij te werken. Met upgrades, kunt u zorgen voor de veiligheid van uw surfervaring en van de computer.
  • Deze stappen werden geschreven met behulp van een pc met Windows XP. Sommige stappen kunnen verschillen als u een ander besturingssysteem is geïnstalleerd.