Hoe om snel grote bestanden uploaden

Het downloaden van bestanden is sneller door de jaren heen gekregen als internet service providers hebben getweaked en verhoogden hun snelheid, maar het uploaden van bestanden kan nog steeds een zware taak zijn. Er zijn een paar instellingen die een eindgebruiker kan tweaken.

instructies

Het uploaden van grote bestanden

1 Comprimeren het bestand of de bestanden in een enkel bestand. Windows wordt geleverd met een compressie software. Om deze software te activeren, klik met de rechtermuisknop op het bestand of de bestanden die u wilt comprimeren. Ga naar de 'Verzenden naar' optie en klik dan op de "gecomprimeerde map."

2 Schakel de Internet-verbinding van een download of transfers. Zo zal er uw verbinding volledig te richten op het uploaden van grote bestanden.

3 Splits het bestand in meerdere bestanden als het groter bestand blijkt te moeilijk om te uploaden in één keer. Dit zal vereisen dat u een lijst van alle bestanden en de bijbehorende upload banden te houden. WinZip en Winrar zijn in staat om deze bestanden te splitsen in meerdere bestanden.

4 Probeer verschillende uploaden websites om te zien welke de snelste upload verbinding heeft.

5 Bel uw Internet service provider om te zien of het biedt een andere data pakket dat je upload snelheden zou kunnen toenemen.