Hoe maak je een Athlon FX Overclock

De Athlon FX lijn van processors van AMD Technologies zijn een reeks van 64-bits processors die zijn ontworpen om te concurreren met de Intel Pentium 4-processor lijn. Terwijl zowel Intel en AMD uit deze lijnen zijn verhuisd, kan de computer eigenaren die nog steeds een Athlon FX-processor nog steeds wat extra leven uit hun computer door het overklokken van de processor. Overklokken de besturingseenheid geen moeilijke zaak, maar die een paar minuten voor de meeste gebruikers te voltooien.

instructies

1 Zet uw Athlon FX-powered computer. Als uw computer al is ingeschakeld, start het.

2 Voer uw BIOS door te drukken op de juiste functietoets, meestal "F6," als je logo splash screen van uw pc-fabrikant te zien. Dit brengt u naar uw BIOS.

3 Gebruik de richtingpijlen van uw toetsenbord om de "Advanced BIOS instellingen" vermelding en druk op "enter" om in te gaan om het. Afhankelijk van de fabrikant en moederbord BIOS gebruikte software kan de formulering enigszins verschillen.

4 Voer uw nieuwe front side bus snelheid door eerst de optie "Front Side Bus" markeren, op "Enter" en vervolgens de invoering van een nieuwe waarde met de cijfertoetsen van uw computer. Het nummer dat u invoert, moeten in verband met het model van Athlon FX processor in uw machine.

5 Druk op "ESC" om af te sluiten uit het menu Front Side Bus bewerken en weer terug naar uw belangrijkste BIOS menu te verlaten. Druk op "ESC" één meer tijd om uw BIOS af te sluiten, waarbij u op uw "Y" toets om de instellingen voordat u de computer opnieuw opgestart te slaan.

Hints

  • U kunt berekenen wat uw CPU werkt door het nemen van uw front side bus snelheid en vermenigvuldigen met de vermenigvuldiger figuur rechtstreeks opgenomen eronder in je BIOS. Sommige BIOS doen, zelfs de berekeningen voor u.
  • Overklokken CPU, ongeacht het type, zal de warmte die door het apparaat te vergroten. U kunt dit tegen te gaan door het installeren van extra koeling fans, regelmatig reinigen van het interieur van uw PC en in sommige extreme gevallen, aankoop en installatie van een derde partij heatsink ter vervanging van de voorraad die met de CPU of PC kwam.