Hoe kan ik het wachtwoord van een Content Advisor Ophalen

Hoe kan ik het wachtwoord van een Content Advisor Ophalen


Content Advisor is een onderdeel van Internet Explorer die het individu dat het wachtwoord, meestal een ouder, om de toegang tot websites te voorkomen zet maakt. Door de restricties, beperkte websites toegankelijk zijn. Soms is het veranderen van de instellingen is een noodzaak, zoals wanneer de kinderen nodig hebben om toegang te krijgen tot websites voor schoolprojecten. Als het wachtwoord verloren gaat, is er geen retrieval optie. In plaats daarvan wordt het oude wachtwoord verwijderd zodat er een nieuw wachtwoord is ingesteld in de restricties.

instructies

1 Back-up van de bestanden en registersleutels op de computer voordat u wijzigingen aanbrengt. Aangezien het wachtwoord is in de computer register, kan eventuele fouten leiden tot problemen. Het hebben van een back-up zal ervoor zorgen dat als er iets per ongeluk wordt verwijderd, is er een kopie om het terug te zetten op de computer.

2 Klik op "Start" bar van de computer en selecteer de box "Run". Typ "regedit" in het vak en druk op 'Enter'.

3 Klik op de "+" voor "HKEY_LOCAL_MACHINE", "software", "Microsoft", "Windows", "Current Version" en "beleid."

4 Klik op "Ratings" en kijk dan naar de rechterkant voor "Standaard." Kies de regel onder "Default" door erop te klikken en dan druk op de "Delete" knop op het toetsenbord van de computer en de "Enter" om toestemming om de acties op te leveren. Sluit de Register-editor.

5 Open het "Start" en selecteer "Find." Klik op "Bestanden en mappen" en typ "Ratings.pol" in de bovenste regel en selecteer de "C" drive. Verwijder het bestand als het gaat omhoog.

6 Stel een nieuw wachtwoord in het Content Advisor.