Hoe maak je een Kalender van de Dag Maak

Hoe maak je een Kalender van de Dag Maak


Een aangepaste dag planner is een handige tool om jezelf georganiseerd te houden. Er zijn vele dagelijkse en wekelijkse agenda's die u kunt kopen, maar misschien wilt u de lay-out te ontwerpen, of misschien wilt u gewoon om wat geld te besparen. U kunt ook een speciale dag planner als een cadeau voor een vriend of familielid te maken en toe te voegen belangrijke data je weet dat ze niet willen vergeten.

instructies

1 Bepaal de grootte van uw agenda. Als je gaat om het zelf te printen, de makkelijkste manier is om een ​​paginagrootte die gemakkelijk kan worden gemaakt van standaard-formaat te kiezen. Bijvoorbeeld, kon u een groot-formaat dagen kalender te maken met pagina's die zijn 8-1 / 2 x 11 inches, of u kunt een met pagina's te maken de helft van dat formaat door het drukken op een vel papier twee pagina's en het snijden van de plaat in de helft . Bedenk welk formaat handig zou zijn voor u te gebruiken en hoe u het wordt afgedrukt op dat formaat bij het maken van uw beslissing.

2 Ontwerp uw pagina's. De makkelijkste manier om een ​​dag planner te maken is een twee pagina's met spaties ontwerpen voor u om te schrijven in de datum. Zo elke pagina hetzelfde. U kunt kiezen of elke pagina is een dag of een week. U kunt speciale gebieden toe te voegen voor een to-do lijst, een dagmenu of een boodschappenlijstje, evenals plaatsen voor afspraken. Als u niet wilt dat een pagina te ontwerpen, kunt u sjablonen downloaden en ze af te drukken (zie bronnen).

3 Print uw pagina's. De beste optie is om te printen op de voor- en achterzijde van het papier. Door dit te doen zal een beetje planning vereist, aangezien de meeste home printers niet af op beide zijden van het papier. Druk een stapel pagina's aan de ene kant, dan flip hen over, zet ze terug in de papierlade en print op de achterzijde. Of maak een meester van de printer en neem het om een ​​kopie centrum waar u ze kunt kopiëren als dubbelzijdige kopieën. Gebruik gekleurd papier voor een extra tintje.

4 Snijd de pagina indien nodig. Gebruik de markeringen op een papiersnijder ervoor zorgen om alle pagina's dezelfde grootte te snijden. Of zoek een lokale drukkerij met een professionele papiersnijder dat een dikke stapel papier kan snijden in een keer en betalen ze te snijden.

5 Punch gaten in de pagina's en zet de pagina's in een ringband. Of bind de pagina's met kam bindende of dergelijke binding. Office aanbod winkels verkopen huis bindende apparatuur, of u kunt de kalender om een ​​plaatselijke drukkerij te nemen waar ze het voor een kleine vergoeding kan binden. Misschien wilt u een extra dik karton voor de cover te kiezen.