Hoe kan ik MSN Messenger Achtergronden wijzigen

Een aangepaste achtergrond is als het interieur van uw MSN Messenger-venster. Het geeft je de troostende gevoel van elke keer dat u zich aanmeldt bij uw MSN Messenger-account thuiskomen. U hebt waarschijnlijk een favoriet achtergrond die je de hele tijd en liefde te gebruiken. Maar zelfs de meest toegewijde gewoontedieren hunkeren naar een verandering zo nu en dan. Wanneer de drang naar afwisseling opvalt, probeer het veranderen van je MSN Messenger achtergronden. Volg deze stappen om uit te vinden hoe.

instructies

Verander uw achtergronden, verander je Outlook

1 Meld u aan bij MSN Messenger in (zie bronnen hieronder).

2 Selecteer "Actions."

3 Kies "Personaliseer Messenger" uit het drop-down menu.

4 Klik op "Achtergronden."

5 Bekijk al je achtergrond keuzes. De achtergronden worden gehost op een externe website genaamd Kiwee. MSN Messenger automatisch direct je er als u klikt op "Achtergronden." Er zijn tal van achtergronden uit te kiezen, dus neem de tijd en blader grondig.

6 Kies een achtergrond te gebruiken. Een deel van de achtergronden zullen een nominale vergoeding kosten, terwijl anderen zijn gratis. Klik op degene die je wilt.

7 Klik op 'Download'.

8 Voer uw MSN e-mailadres in en klik op 'Volgende'.

9 Ontspannen terwijl je nieuwe achtergrond op uw computer gedownload.

10 Geniet van uw nieuwe achtergrond. U zult het zien van de volgende keer dat u een instant message gesprek met iemand op MSN Messenger.

Hints

  • Als je merkt dat je nodig nadere informatie over hoe u MSN Messenger achtergronden te veranderen, een bezoek brengen aan de MSN Help-pagina (zie bronnen hieronder).
  • Als u van plan bent om uw MSN Messenger achtergronden vaak veranderen, kunt u een lidmaatschap van Kiwee ​​overwegen. Kiwee ​​is de officiële gastheer van MSN Messenger achtergronden. Voor een kleine vergoeding per maand, kunt u alle achtergronden en andere add-ons die u wilt voor je MSN Messenger-account te downloaden. Het is voordeliger dan het betalen van een vergoeding per achtergrond downloaden als u meer dan een achtergrond een maand te krijgen, plus je hebt het gemak van het niet hebben om elke keer dat u wilt een nieuwe achtergrond te betalen.
  • je MSN Messenger wachtwoord wijzigen regelmatig kan de computer hackers te dwarsbomen en helpt voorkomen dat identiteitsdiefstal. Het is een goed beleid om uw wachtwoord meerdere malen per jaar te veranderen tot een minimum. Hoe meer uw wachtwoord verandert, hoe moeilijker het is voor de would-be criminelen te achterhalen en in te breken in uw account.