Hoe kan ik het wachtwoord op Vent wijzigen

Hoe kan ik het wachtwoord op Vent wijzigen


Vent, ook wel bekend als Ventrilo is een chat client gebruikt door veel gamers. De klant stelt gebruikers in staat om hun teamgenoten handen vrij, terwijl het dragen van een headset of met behulp van microfoon en luidsprekers systeem van hun computer te praten. Wanneer een chatroom eerst wordt gemaakt, de beheerder beslist over een naam voor de kamer, evenals een groep wachtwoord. Er is ook een ander wachtwoord dat de beheerder kan gebruiken om instellingen op elk moment wijzigen.

instructies

1 Meld u aan bij de Ventrilo website met behulp van uw huidige beheerder gebruikersnaam en wachtwoord. Dit verband kan worden gevonden op de bodem van dit artikel. Inloggen brengt u naar uw persoonlijke control panel.

2 Klik op de "Manage Server" knop aan de onderkant van de pagina. Dit brengt u naar een pagina waar u uw instellingen, de gebruiker verboden en andere belangrijke informatie kan veranderen.

3 Klik op "Server Settings" aan de bovenkant van je scherm. In het volgende venster, typt u het gewenste wachtwoord in het "Admin Password" veld en klik op 'Opslaan en Restart "aan de onderkant van de pagina. Elke keer dat je nodig hebt om het wachtwoord te wijzigen, kunt u dit doen met behulp van de bovenstaande stappen. U kunt ook het wachtwoord voor uw leden wijzigen door deze instellingen hier ook.

Hints

  • Als u om welke reden dan ook geen toegang tot uw bedieningspaneel of het wachtwoord van uw Vent server bent vergeten, kunt u contact opnemen met het team van Ventrilo en vraag om een ​​nieuwe. Ze zullen vragen om een ​​weinig informatie, maar na dat je moet in orde zijn.
  • Geef nooit uw beheerderswachtwoord naar iedereen, zelfs als het een guildmate of beste vriend. Je bent verantwoordelijk voor de beveiliging van uw server. Het geven van het wachtwoord niet in gevaar brengt alleen de veiligheid van de server, maar ook de kans op het krijgen van het weer.