Hoe de Trial Software verwijderen voor een Sony Vaio Desktop

De Sony Vaio lijn van desktops is een populaire keuze voor zowel thuis en zakelijk gebruik. Wanneer deze computers nieuw worden verkocht, zij omvatten een aantal trial software pakketten om gebruikers in staat om verschillende spyware, anti-virus en de productiviteit pakketten te testen. Maar na deze perioden proef beƫindigd zijn, kunnen gebruikers de software die ze niet meer nodig te verwijderen. Het verlaten van dat proces software op de computer zal nemen waardevolle ruimte die kan worden gebruikt om uw persoonlijke bestanden op te slaan.

instructies

1 Meld u aan bij de Sony Vaio computer en klik op de knop "Start". Kies "Configuratiescherm" in het menu.

2 Dubbelklik op het pictogram 'Add or Remove Programs "en wacht tot de lijst met programma's te bevolken. Markeer de trail software die u wilt om zich te ontdoen van te krijgen en klik op de knop "Verwijderen".

3 Wacht tot de software die moet worden verwijderd en herstart uw computer wanneer dat wordt gevraagd. Markeer het volgende stuk van trial software te verwijderen, en klik op de knop "Verwijderen". Ga door tot alle overbodige software is verwijderd.