How to Get Rid van een Facebook-account permanent

Facebook is een social networking site met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers, 50 procent daarvan in te loggen op een bepaalde dag. Voor sommige mensen is een Facebook-account verliest zijn nut, steeds meer een afleiding of gewoon minder leuk dan ze had gedacht. Om wat voor reden dan ook, sommige gebruikers ervoor kiezen om hun account te verwijderen. Facebook biedt een eenvoudig te gebruiken optie genaamd vinden "deactiveren Account," maar dit betekent niet je Facebook-account volledig te wissen. Hoewel niet zo gemakkelijk te vinden, Facebook biedt de mogelijkheid om uw account definitief te verwijderen.

instructies

1 Log in op Facebook van een computer, met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op de link 'Account' in de extreem-rechtse hoek van uw Facebook-pagina. Selecteer "Help Center" van de link 'Account' drop-down.

2 Typ "delete" in het zoekvak op de pagina Facebook Help Center. Klik op "Zoeken" of druk op het toetsenbord van de computer "Enter" om verder te gaan.

3 Klik op "Hoe kan ik permanent te verwijderen My Account" van de geretourneerde zoekresultaten. Dit leidt u naar de pagina Helpcentrum voor vragen over deactiveren of uw account te verwijderen.

4 Scroll naar beneden de pagina om de link "Geef hier uw verzoek" te vinden. Klik op de link om door te gaan naar de "Delete My Account" pagina.

5 Klik op 'Verzenden' op de "Delete My Account" pagina. Voer het wachtwoord van uw account in de "password" leeg en zorgvuldig typt u de tekst in de "Security Check" box. Klik op 'Oké.' Klik op "Okay" in de volgende waarschuwingsvenster om verder te gaan.

Hints

  • Meld u aan bij uw Facebook-account binnen 14 dagen na het indienen van uw aanvraag verwijderen als je van gedachten veranderen en je account wilt houden.
  • Zodra uw account is verwijderd, zult u niet in staat zijn om het te activeren. Als u niet zeker bent over het verliezen van je Facebook-account, gebruikt u de optie 'uitschakelen Account "in plaats.