Goed toepassingen voor een oude computer

Goed toepassingen voor een oude computer


Zijn er goede toepassingen voor een oude computer? Als u een computer hebt vervangen, zijn er nog enkele nuttige toepassingen voor de oudere model. De meeste vereisen weinig upgrading, indien van toepassing. U hebt waarschijnlijk alles wat je nodig hebt geïnstalleerd op die oude computer om alle of een deel van de volgende functies uit te voeren.

Muziekspeler

Zet dat oude computer in een speciale muziekspeler. U kunt het aansluiten op een stereo-installatie of gewoon leuk luidsprekers aansluiten. verwijdert gewoon alle onnodige programma's met uitzondering van uw favoriete digitale muziekspeler, zoals iTunes of Windows Media Player.

Schrijfmachine

Sinds tekstverwerkers niet veel ruimte in beslag en het geheugen, kun je die oude computer gebruiken voor precies dat: als een elektronische schrijfmachine. Nogmaals, gewoon verwijderen alles, maar dat woord processor (of voeg een programma voor tekstverwerking als dat nodig is).

Internet / e-mail

Er is geen reden om hoogveen een hoofdcomputer voor alle taken die een gezin uitvoert. Een goed gebruik voor een oude computer is om het te gebruiken als een dedicated Internet computer. De enige twee problemen die u heeft is als een ouder besturingssysteem is geïnstalleerd. Sommige besturingssystemen kunnen niet omgaan met de nieuwe browsers, en een aantal torens mogen geen Ethernet-kaarten zijn geïnstalleerd.

Network Storage

Als u werkt met Windows 2000, Me, XP of Vista, dan kunt u uw computer als een netwerk opslagapparaat. Iedereen op de bedrade of draadloze netwerk in staat zal zijn om op te slaan en toegang tot bestanden op de hoofdcomputer. Indien mogelijk, een upgrade van het geheugen zoveel als je kunt, zodat de prestaties van de oudere computer wordt niet beïnvloed door de toename van het gebruik.

Speelbal

De meeste oudere computers zijn geweldige hulpmiddelen voor het testen van software, vooral besturingssystemen. Bijvoorbeeld, als je ooit hebt willen proberen Ubuntu of een andere incarnatie van Linux, je kunt proberen het uit op uw oudere computer. De meeste besturingssystemen zoals Linux niet nodig krachtige specs te lopen, die perfect geschikt is voor die 7-jarige, weinig geheugen, middelmatige verwerking computer.