Hoe om apps te downloaden op een iPad

Een iPad ziet eruit als een super-sized iPod. Met zijn grote scherm, het laat je foto's bekijken, verzenden en ontvangen e-mails, video's en nog veel meer. Daarnaast zijn applicaties beschikbaar om te downloaden. Dit zijn programma's die verschillende functies uitvoeren. Terwijl ze variëren in genre, een aantal gemeenschappelijke apps zijn games, nutsbedrijven, productiviteitssoftware en social networking tools. U kunt zoeken naar en download je favoriete iPad apps in een kwestie van minuten.

instructies

1 Zet uw iPad. Tik op "App Store" op het beginscherm. De App Store gelanceerd.

2 Zoek naar de app die u wilt downloaden. Bijvoorbeeld, als u wilt zoeken op categorie, tik op het pictogram "Categorieën". Tik op 'Aanbevolen' als u een van de featured apps te downloaden.

3 Tik op de app die u wilt downloaden. Sommige apps zijn gratis, terwijl anderen variëren in prijs. Tik op "Free" als u een gratis app te downloaden, tik op "Install." Voer uw Apple ID en wachtwoord in en tik op "OK" om uw app te downloaden.

4 Selecteer de app die u wilt kopen als je niet wilt om een ​​gratis app te downloaden. Tik op de prijs en tik op "Koop App." Tik op "Install." Voer uw Apple ID en wachtwoord als daarom wordt gevraagd en tik op "OK."

Hints

  • Aankopen worden gebracht op uw Apple ID. Als u extra aankopen te doen binnen 15 minuten, hoeft u niet om uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Als u niet beschikt over een Apple ID, start iTunes en maak een.